Svaštara

Govori više nego što mislimo: Datum rođenja otkriva našu pravu urođenu prirodu

Da, datum rođenja, nevezano za mjesec, može da kaže kom tipu ličnosti pripadate, prenosi “Higher Perspective” i to nevjerovatno precizno. Koje se osobine kriju iza datuma rođenja.

Brojevi - Blogspot

Ako ste rođeni:

– 1, 10, 18, 19, 27, 28: Rođeni lideri!

Krajnje ste pasionirana ličnost, kad su u pitanju vama bliski ljudi. Neće vas ništa zaustaviti na putu da svakome obezbjedite uspješan dolazak do cilja, čak i ako za to morate da ustupite nekome mjesto, prenosi “Dnevno“.

Skromni ste, ali se uvijek držite čvrsto i sigurno, i odlično razumijete svijet koji vas okružuje. Vi ste rođeni lider i ništa vas ne može zaustaviti!

– 2, 6, 7, 11, 20: Najosjetljiviji ljudi!

Ako vam je datum rođenja neki od ovih brojeva, onda ste vi jedna od najosjetljivijih osoba ovog vremena.

Umijete da pravite razliku između dobra i zla, nikada ne ostavljate druge u strahu ili sumnji, i sposobni ste da se izborite s bilo čim.

Vrlo ste stabilnog razuma, koji je sposoban da izdrži stres i pritisak, i probleme uvijek rešavate pomoću logike i racionalnog razmišljanja.

Nikada ne donosite brzoplete odluke, pažljivo promatrate svaki komflikt prije nego što ga riješite.

– 3, 9, 12, 15, 21, 29, 30: Umjetnička priroda!

Ako je neki od ovih brojeva datum vašeg rođenja, onda ste vi jedna od najvećih stvaralačkih ličnosti svoga vremena. Privlači vas svijet umjetnosti i kulture, na stvari gledate iz svih uglova kako biste mogli da stvorite konačnu opštu sliku.

Ako osjećate da možete da se bavite nekim vidom umjetnosti, onda, samo naprijed! Možda ćete se i sami iznenaditi koliko vam dobro ide!

– 4, 25, 16, 5, 14, 23: Avanturisti!

Najvjerovatnije ste najveći avanturista među vašim prijateljima.

Vrlo rado prihvatate svaku mogućnost da istražujete nešto novo. Može da vas zainteresuje bilo šta: nov hobi, mjesta, ljudi –bilo šta!

– 8, 17, 22, 26, 13, 24, 31: Porodičan čovjek!

Vama je porodica na prvom mjestu!

Uvijek vas interesuje kako je vaša porodica, i najčešće volite da vesele trenutke provodite u krugu porodice. Veoma ste brižljivi prema bliskim osobama, i šta god da se dešava, vi ćete biti uz njih.

Bez pitanja ćete doći na svaki njihov poziv. Isto važi i za prijatelje. Prijatelji su vaša druga porodica.

Nadamo se da ste još nešto saznali o vašoj ličnosti i o značenju datuma vašeg rođenja! I, šta kažu brojevi, da li govore istinu?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh