Svaštara

Ljubavni horoskop za jul 2020 – Šta mogu da očekuju zauzeti i slobodi Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Šta mogu da očekuju zauzeti i slobodi Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Horoskop - Blogspot

OVAN Ako ste u vezi: Bićete okrenuti sebi i svojim potrebama i manje nego obično ćete osećati potrebu da se oslanjate na voljenu osobu. Vašem partneru to neće mnogo smetati, pod uslovom da održavate iskrenu i otvorenu komunikaciju i da se oko svega zajedničkog dogovarate. U vezi zajedničkih dogovora ćete se slagati. Povremeno su moguće prolazne prepirke.

U drugoj polovini jula bićete zauzeti rešavanje teškoća na poslu i zbog toga ćete imati sve manje vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Zbog pritisaka koje ćete trpeti na poslu, bićete skloni da ulazite u konflikte sa partnerom. Venera će 27. jula praviti kvadrat sa Neptunom, što vam može doneti ozbiljne nesuglasice jer ćete biti neiskreni.

Ako ste slobodni: Ostvarićete više kontakata sa novim osobama koje će vam delovati zanimljivo za razgovor, a poželećete i da dođe do emotivnog zbližavanja sa jednom osobom koja će se u odnosu na ostale izdvajati svojom privlačnošću i načinom komunikacije. Počećete da se viđate i izlazite ali ćete ubrzo shvatiti da se u mnogim stvarima ne slažete i da većina onoga što vam vaša simpatija govori samo prazna priča, kako bi vas zavela i iskoristila.

Razočarani ćete prekinuti taj kontakt. Stariji Ovnovi će doći u kontakt sa osobom sa kojom su nekada davno bili intimni i između njih će se razbuktati strasti. Vaša bivša ljubav nije slobodna ali će vam predložiti tajnu vezu. Pristaćete ali ćete se već u startu razočarati.

BIK Ako ste u vezi: Merkur će praviti kvadrat sa Marsom u prvoj polovini jula. Nailazićete na napetosti i neslaganja sa voljenom osobom koje će izazivati prepirke i napetosti između vas dvoje. Nakon što Merkur 12. juna kreće direktno, uspećete da poboljšate komunikaciju i umanjiće se napetosti. Potrudite se da što više razgovarate sa partnerom o načinu prevazilaženja teškoća.

U drugoj polovini jula ćete vaš partner i vi ćete zauzimati suprotne stavove i biće vam teško da se dogovarate. Oko jednog zajedničkog putovanja nećete moći da se organizujete jer ćete vi želeti jednu destinaciju, a vaš partner neku drugu. Najbolje bi bilo da budete otvoreni na kompromis. Krajem meseca suočićete se sa nerešenim nesuglasicama i napetostima.

Ako ste slobodni: Očekuje vas promenljiv period na polju ljubavi. Imaćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu jer ćete upoznati više osoba koje će vam, se dopasti, a neko će vam i otvoreno prići i staviti vam do znanja da želi sa vama nešto više od avanture. Kako ni sa jednim od potencijalnih kandidata nećete imati dovoljno zajedničkih interesovanja, već dosta razlika u stavovima i mišljenjima, odlučićete da je najbolje da ne ulazite u odnos koji nema šanse da opstane.

Stariji Bikovi će pokušati da se približe osobi koja im se dopada ali neće umeti da zauzmu ispravan stav kojim bi tu osobu privukli i zainteresovali. Često ćete biti napeti i ishitreni u svom pristupu, što će vam doneti negativne poene i neuspeh.

BLIZANCI Ako ste u vezi: Vašem partneru će trebati više pažnje i delovaće povučeno. Vi ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osbe i pružićete svu podršku i pažnju. Bićete odličan oslonac svom partneru i to ćete činiti sa lakoćom. Vodićete opuštene razgovore, oko svega ćete moći da se dogovorite i pružaćete vaša osećanja, što će vašem partneru prijati. Vaš odnos će biti stabilan.

Druga polovina jula će od vas zahtevati prilagođavanje i otvorenost na kompromise. Vaš partner i vi zauzimaćete suprotne stavove u vezi ulaganja zajedničkih finansija, što će stvarati tenzije između vas. Bićete opterećeni poslovnim obavezama i nećete imati strpljenja za potrebe voljene osobe. Bićete skloni da vaše brige krijete od partnera, što će izazvati sumnje,piše Infpult

Ako ste slobodni: Kako ćete tokom prve polovine jula biti u intenzivnim kontaktima sa prijateljima i često u pokretu, upoznaćete više osoba koja će vam privući pažnju ali ćete biti neodlučni sa kojom od njih da pokušate ostvariti blizak odnos. Odlučićete se za osobu koja vam deluje optimistički i koja u sebi ima avanturistički duh. Zbližićete se i u drugoj polovini jula otkrićete da oko nekih stvari imate suprotne stavove. To vas neće obeshrabriti da istrajete i proverite da li ćete prevazići razlike.

Stariji Blizanci će ući u slobodnu vezu sa osobom koju će upoznati preko poslovnih kontakata. Ta veza će biti i jednim delom na daljinu jer ćete oboje biti u pokretu i prilično zauzeti obavezama. Za sada će vam takva veza odgovarati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh