Svaštara

Žene otkrile kako je imati odnos s muškarcima koji nisu baš obdareni

Iakose znanstvenici još spore oko točnog broja centimetara, općeprihvaćeno je da je prosječna dužina pe*isa kod odraslog muškarca 13,5 centimetara u ere*ciji.

Vodjenje ljubavi - Ilustracija/Blogspot.com

Sve manje od sedam i pol centimetara smatra se mikrope*isom. Kako izgleda se*s s osobom koja ima mikrope*is, ispričali su čitatelji BuzzFeeda koji je prenio njihova iskustva.

1. Kralj izdržljivosti

“Bila sam u vezi s likom koji ima mikrope*is i bio je fantastičan u krevetu pa nam to nikad nije bio problem. Brzo smo naučili koji su položaji najbolji s obzirom na njegovu veličinu. Bio je jako izdržljiv i obično bismo se se*sali satima. Mislim da je on bio najbolji ljubavnik kojeg sam ikad imala.”

2. Kao igla u plastu sijena

“Bila sam na nekoliko spojeva s tim dečkom i shvatila sam da ima mikrope*is kad sam mu odlučila pružiti or*lni se*s. Budući da mu je pe*is tako mali, skrivale su ga stidne dlačice, kao da tražim iglu u vrlo čupavom plastu sijena. Pokušali smo se se*sati u psećoj pozi, ali nije išlo pa sam ja završila gore. Ispalo je da je zapravo trljao pe*is o moje bedro i povremeno mi dodirivao va*inu. Nije to bilo moje najbolje se*sualno iskustvo, ali nije bilo ni najgore.”

3. Kao mala mrkvica

“Prvi put sam se susrela s mikrope*isom na početku fakulteta. To je bio tek drugi pe*is koji sam vidjela u životu i mislila sam da je moj prvi dečko jednostavno bio jako velik. Tek nakon što sam pitala prijateljice jesu li ikad vidjele pe*is veličine male mrkvice sam shvatila da imam posla s mikrope*isom. or*lni se*s je bio odličan i jednostavan jer mi je cijeli stao u usta. Nikad se nismo zapravo pose*sali niti smo pričali o tome jer mi je bilo neugodno spomenuti to. Veza nam se nekako samo razvodnila.”

4. Nadoknada

“Kad sam mu gurnula ruku u hlače, ništa nisam mogla naći. Bilo mi je malo neugodno, no on je odmah rekao: Znam da nisam baš velik, ali mogu to nadoknaditi. Kad mi je pružio or*lni se*s, bilo je nevjerojatno. Definitivno je znao što radi i uživao je u tome. Snošaj sam jedva osjetila, ali potrudio se da doživim or*azam nekoliko puta prije nego što je i počeo.”

5. Analni se*s

“Moj bivši s kojim sam bila dvije godine imao je mikrope*is. Nije mi to bio problem jer je se*s bio odličan. Kad mu je pe*is bio spušten, jedva da se vidio. Stoga, ne odustajte dok ne probate. Osim toga, s obzirom na njegovu veličinu, to mi je bio najbolji analni se*s.”

6. Stenjanje

“Jednom sam bila s jako dragim dečkom, ali kad sam mu stavila ruku u hlače, nisam našla ništa. Odjednom sam napipala neku čudnu kvržicu i tek kad je počeo stenjati, shvatila sam da je to njegov pe*is. Bio je tako mali da su mi trebala samo dva prsta da ga držim, ali on nije imao komplekse oko toga i bilo mu je super.”

7. Talentiran s prstima

“Jedne noći sam bila s prijateljem od bivšeg. Kad se skinuo, vidjela sam da mu pe*is nije veći od mog palca. Srećom, bio je jako talentiran s prstima i bilo nam je tako dobro da smo pali na njegovu gitaru koju mi je poslije svirao dok smo se ljubili. Do današnjeg dana, to mi je najromantičniji se*s za jednu noć.”

8. Tri centimetra

“Bila sam s likom koji je imao pe*is dug tri centimetra, ali se*s nije bio loš. Nisam dotad imala baš puno iskustva, a zbog veličine njegova pe*isa bilo mi je puno lakše isprobavati razne položaje. Ne žalim zbog tog iskustva jer sam puno naučila. Napravio je da sve bude lijepo, bez obzira na to što je bio tako malen.”

9. Opterećen pe*isom

“Bila sam u vezi s prezgodnim dečkom koji se uvijek počeo čudno ponašati čim bih krenula rukama prema njegovim preponama. Kasnije sam saznala zašto. Njegov je pe*is bio tako malen da se jedva vidio. Bio je doslovno velik kao vrh mog prsta. Bilo mu je neugodno zbog toga, iako se to trudio zaboraviti, ali nije mu baš išlo. Šteta jer mi je bilo odlično s njim, no on je bio toliko opterećen svojim pe*isom da bi se smrznuo svaki put kad smo bili intimni. Na kraju smo zbog toga prekinuli. Šteta, jer mi se zbilja sviđao,piše Index


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh