Svaštara

BILA JE PREDEBELA I SVI SU JOJ SE RUGALI, A DANAS OBARA S NOGU: Smršala uz najobičniju dijetu

Njen najveći problem odmalena bio je veliki stomak, a zbog njega je trpila i uvrede od jednog dječaka u školi.

Dijeta - Fokuzz.com

Blogerka Angelina Denk (23) djetinjstvo i ranu mladost provela je sa viškom kilograma, zbog čega se stalno suočavala sa maltretiranjem vršnjaka.

Ova djevojka iz Njemačke u jednom trenutku imala je 115 kilograma i onda je rešila da je dosta. Skinula je 45 kilograma, a motivacija su joj, kaže, bila sjećanja na to kako su je maltretirali.

”Najgore sjećanje koje imam je na jednog dječaka iz odjeljenja koji me je stalno bockao olovkom u stomak i govorio mi da je nemoguće da me boli kada mi je stomak ogroman”, priča Angelina. Onda su uslijedile i primjedbe članova šire porodice, i to na račun njenih “ogromnih butina”. To je bilo 2015. godine, i nakon godina propalih dijeta, odlučila je da promijeni životni stil, i kilogrami su se istopili i što je najvažnije nisu se vratili.

Ovo je njen režim ishrane: doručak preskače, a jede dva puta dnevno, jednom oko pet i jednom oko devet.

Prijavila se za učešće u njemačkoj emisiji “Supermodeli sa oblinama” i tamo završila među prvih 30 što joj je lansiralo karijeru. Danas radi kao plus sajz manekenka i instagram blogerka, prenosi Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh