Svaštara

Divna očekivanja i trenuci radosti: Koje horoskopske znake će pratiti sreća ovog ljeta

Očekuje nas nevjerovatno ljeto snažnih promjena, divnih očekivanja i sretnih trenutaka!

Ljeto - Ordinacija

Strijelac

Očekuje vas prijatna eksplozija emocija, naročito za porodične Strijelčeve. Očekuje vas pouzdana i prijatna atmosfera na polju ljubavi i emotivnih odnosa. Imate osjećaj da vam budućnost donosi nešto prijatno i uzbudljivo. Snovi počinju da se ostvaruju od 11. avgusta pod uticajem magične Venere. Od temelja počinjete da gradite tvrđave, a sudbina je definitivno na vašoj strani. Najsretniji dani ovog ljeta za Strijelčeve biće 20. jun, 28. jul i posljednja sedmica avgusta.

Vodolija

Planete vam ovog ljeta donose brojna iznenađenja. Novi kontakti, ljubavne varnice i zanimljivi susreti počinju da vam donose dobre vibracije već od 5. juna, odnosno dana lunarnog pomračenja.

Ako ste tokom proljeća bili besposleni i pomalo apatični, cijelog juna vas očekuje produktivnost i dobre aktivnosti. Sve što ste započeli početkom juna, možete očekivati da će se ostvariti oko 20. juna. Početkom jula energija će biti manje intezivna uslijed razočaranja zbog osobe iz bliksog okruženja.

Mudar i ohrabrujući Uran povećava svijest kod Vodolija i jača intelektualnu energiju, pa ćete ovog ljeta lako prevazići mnoge izazove.

U avgustu vas očekuju sjajna iznenađenja, divno okruženje i atmosfera romantike i ljubavi. Moguća su slavlja, vjenčanja i širenje radosti. Važno je da sve radite umjereno i ostanete u ravnoteži. Kada u život uključite izbalansiranost, sreća vas neće napustiti, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh