Svaštara

Ljubavni horoskop do 30.06.2020. godine: Strijelac plijeni pažnju – Rakovi ključ je u iskrenosti

Ljubavni horoskop do 30.06.2020. godine.

Horoskop & ljubav - Kurir.rs

OVAN
Ono što će nedostajati u vašem privatnom životu vi ćete uspješno nadomjestiti svojom maštom. Ipak, ne pretjerujte u sanjarenju, jer bi vam poneka dobra prilika mogla izmaknuti. Dani će biti promjenjivi, a vi trebate biti budni.

BIK
Postaje sve jasnije da trebate više pažnje posvećivati voljenoj osobi. Nekako vam se ne da plesati kako ona svira. Niste još u najboljoj formi, ali ste spremni prilagođavati se onoliko koliko treba. Pitanje je do kada.

BLIZANCI
U osobnim pitanjima oslanjat ćete se na svoje prijatelje. Oni će vas uputiti kako ići dalje. Kad krenete u akciju vaše samopouzdanje bit će nakratko poljuljano, no brzo ćete uvidjeti da vas druga strana zaista voli.

RAK
Kako dani budu prolazili vi ćete primijetiti određeno poboljšanje u osobnim odnosima. Ne trebate činiti ništa posebno, osim otvoriti se. Zvuči jednostavno, ali nije uvijek lako izvedivo. Ključ je u iskrenosti.

LAV
Dvojit ćete između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude s površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga i izađite među ljude. Vrijeme je za takvo nešto.

DJEVICA
Pokušat ćete biti ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će donijeti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam stoga pokazati svoju osjećajnost i osjetljivost. Na vama je da to prihvatite i da pokažete ljubav.

VAGA
Na svaki način vi ćete se truditi zavoditi. Ponekad nećete znati koga, jer ste malo zbrkani. Odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, vi se povucite i pričekajte bolje dane. Zvuči jednostavno.

ŠKORPION
Kako vam još uvijek ne dolaze prave riječi, uspjet ćete pokazati ljubav na neki drugi način. Ni ne treba uvijek pričati. Manje neraspoloženje bit će povezano s težnjom da netko od vas dvoje dominira u odnosu.

STRIJELAC
Svojim nastupom, ponašanjem i riječima vi ćete privlačiti pažnju osoba suprotnog spola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, s njim ćete se morati suočiti na neugodan način. Izdržite.

JARAC
Osjetit ćete blago olakšanje, jer ćete stvari moći prihvaćati realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvijek ćete vi ćete biti skloni ideji da se povučete u svoj svijet mašte i samoće. Ne činite to sebi. Bolje je s ljudima.

VODENJAK
Vaša osjetljivost i potreba za nježnostima bit će povećana, a vanjske okolnosti vam za to neće ići na ruku. Ljepše je na licu vidjeti osmijeh, nego nešto drugo. S tom mišlju vodiljom vi ćete poboljšati svoje osobne odnose.

RIBE
Društvenost i komunikativnost bit će osobine koje ćete moći pokazati u svom privatnom životu. Iako u sebi osjećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa s partnerom bit će jednako jaka, prenosi “Ehoroskop“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh