Svaštara

Sarajka doktoru Gavrankapetanoviću poklonila cvijeće uz neobičnu poruku

Prof. dr. Ismet Garankapetanović prošle sedmice je izabran na poziciju v.d. direktora Opće bolnice “Abdulah Nakaš” u Sarajevu te je povodom toga dobio i neobičnu čestitku i poklon od jedne građanke iz Sarajeva koja je došla u posjetu ovom poznatom sarajevskom doktoru.

No image - Haber.ba

Na videosnimku koji je poslan redakciji portala Klix.ba doktor Gavrankapetanović je kazao kako mu je cvijeće donijela draga Fadila.

“Čestitke našem dragom profesoru. Jedan gerber za sabur od 1.000 dana, drugi gerber za slobodu. Treći gerber za ljubav od cijele Bosne i Hercegovine i Sarajeva, kao i od moje Mime i Fadilice. Iskrene čestitke iz duše i sve su vam riječi bile kao iz Kur’ana”, kazala je Fadila dok je poklon predavala doktoru Gavrankapetanoviću.

Osim Fadiline, čestitke doktoru Gavrankapetanoviću stižu sa svih strana, a on bi od 1. jula trebao preuzeti funkciju v.d. direktora Opće bolnice “Abdulah Nakaš” u Sarajevu i zamijeniti trenutnog direktora Zlatka Kravića kojem je istekao mandat i koji nije konkurisao ponovo za ugovor na ovoj funkciji,piše KlixProf. dr. Gavrankapetanović je bio direktor Klinike za ortopediju na KCUSU-u, a operisao je pacijente u najpriznatijim svjetskim ortopedskim klinikama. Krajem 2017. godine je otišao s KCUS-a i sada trenutno radi u Općoj bolni


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh