Svaštara

Još 7 godina Kirona u Ovnu – Iz patnje i bola izvući ćete najljepši dar Univerzuma,(do 14. 04. 2027.)

U narednom periodu iz vaše patnje i bola izvući ćete najljepši dar Univerzuma, postati ćete jači i spremni da ostvarite sve što ste željeli. Očekuje vas period spiritualne transformacije u kojem ćete shvaćati kako jačati i njegovati svoje emotivno i duševno stanje radosti i sreće.

Horoskop - Pixabay

Zamislite kako bi vaš život izgledao kada biste shvatili sve tvoje najdublje, skrivene težnje, tajne i emotivne rane?

Patuljasti planet Kiron – “ranjeni iscjelitelj”, još dugo će se zadržati u znaku Ovna i pomoći da pronađemo u sebi skrivene potencijale, darove Univerzuma i ispravimo greške – vrijeme je za ostvarenje najvećih osobnih mogućnosti, piše “Lovesensa“.

Kiron je u znak Ovna ušao 18. 02. 2019. godine, a izlazi iz Ovna 14. 04. 2027. godine. Ovo je jedan od najvažnijih tranzita Kirona, jer će se dugo zadržati u prvom znaku Zodijaka, čak 8 godina.

Znak Ovna simbol je naše ličnosti, naših sposobnosti i skrivenih talenata. Ovaj znak jasno kaže – Ja sam, Ja postojim.

Kiron u Ovnu nas uči kako bolje razumjeti sebe, prepustimo se lakše promjenama i shvatimo svoju životnu svrhu.

Prema grčkoj mitologiji Kiron je sin Saturna i nimfe Filire, a rođen je kao kentaur (pola čovjek, pola konj). Roditelji su ga zbog izgleda napustili još u ranom djetinjstvu i to je bila Kironova prva i najveća rana na duši.

Kasnije ga je usvojio Apolon i naučio ga glazbi, arhitekturi, medicini i mnogim plemenitim vještinama. Međutim, čak iako je bio vičan u medicini, Kiron nikada nije uspio sebe izliječiti i promijeniti. Iako je bio besmrtan, Kiron je žrtvovao svoj život kako bi spasio okovanog Prometeja.

Nakon smrti, Kiron je na nebu predstavljen kao kentaur, sastavljen od najsjajnijih zvijezda.

Kiron je simbol patnje, bola i rana koje nisu zarasle, a njegov boravak u Ovnu pomaže da pronađete skrivene rane u svojoj duši i napokon ih zaliječite.

To znači da ćete u tom periodu iz vaše patnje i bola izvući najljepši dar Univerzuma, postati ćete jači i spremni da ostvarite sve što ste željeli.

Shvatit ćete da je prošlost daleko iza vas i da vas više nijedna emotivna rana ne peče.

Očekuje vas period spiritualne transformacije u kojem ćete shvaćati kako da jačate i njegujete svoje emotivno i duševno stanje radosti i sreće.

Ovaj period iscjeljenja rana osnažiti će vas, ali je važno da postanete svjesni osobnih mogućnosti i kvaliteta.

Svakog dana budite ponosni na sebe, zahvalite se svom tijelu na energiji, srcu na divnim emocijama i duši na čistoći.

Budite iskreni prema sebi, ali ne kritični.

Postanite dobronamjerni prema svom biću.

Zbližite se sa sobom, zagrlite sebe i pođite putem iscjeljenja.

Ako u ovom periodu naučite kako da sami sebi postanete najbolji prijatelj, očekuje vas blistava budućnost o kakvoj niste mogli ni sanjati…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh