Svaštara

Ljubavni savjet koji trebate čuti – prema horoskopskom znaku

Drage Ribe, nemojte se uvijek prilagođavati drugima, budite ono što jeste. Bikovi, tvrdoglava priroda vas sprječava da se otvorite za nove ideje, a također ne dopušta da se vaš odnos razvija. Pokušajte razmišljati fleksibilnije.

Horoskop - 24astro

Ovan

Stalna potraga za nečim novim i uzbudljivim često vas dovodi do kratkoročnih, ležernih odnosa. I čim vam dosadi, odmah imate želju otići, piše “Atma“.

Taj je put apsolutno slijepa ulica, pogotovo ako stvarno nastojite stvoriti dugoročnu vezu.

Bik

Skloni ste postupanju po ustaljenim obrascima. Tvrdoglava priroda vas sprječava da se otvorite za nove ideje, a također ne dopušta da se vaš odnos razvija.

Pokušajte razmišljati fleksibilnije kada je riječ o ljubavnoj sferi.

Blizanci

Stalno razmišljate o tome što ljudi misle o vama. A to je izuzetno toksično razmišljanje, pogotovo kad je riječ o vezama.

Važno je da se osjećate kao kod kuće kad ste sami s partnerom – i ako razgovarate s njim, uvjerit ćete se da nemate zbog čega brinuti.

Rak

Rakovi pokušavaju izbjeći sukob, posebno kada je u pitanju ljubav. To je zato što, čak i u toksičnim situacijama, nastavljate romantizirati ljubavne odnose.

Vrlo je važno da naučite kako dijeliti svoje osjećaje s partnerom, umjesto da ih držite u sebi. Jednom kada počnete to raditi, imat ćete priliku izgraditi iskreniji i trajniji odnos.

Lav

Jako volite sebe, ali nemojte dopustiti da vam ego postane prepreka za razvoj odnosa.

Naučite razumjeti kako se druga osoba osjeća.

Djevica

Nije tajna da su Djevice sklone analizirati sve na svijetu. Zapravo nije tako loše razmišljati racionalno, ali kad dopustite da mnoge sitnice utječu na vas, to postaje problem.

Bilo bi korisno da priznate da su odnosi najudaljenija stvar od savršenstva.

Vaga

Milosrdni ste i spremni prihvatiti doslovno svaku osobu. Ali kad počnete prihvaćati pogrešne ljude, ova se osobina karaktera pretvara u slabost.

Saznajte više informacija kako bi mogli oblikovati svoje mišljenje i budite malo pažljiviji s onima u koje imate povjerenja.

Škorpion

Često imate velikih, duboko ukorijenjenih pitanja kada se radi o povjerenju.

Jedini način da izgradite istinski zdrav odnos je da dopustite sebi da vjerujete svom partneru.

Strijelac

Mnogi vam zavide na vašoj slobodnoj prirodi – međutim, u dugoročnom odnosu to stvara određene probleme. Vaša frivolnost uništava sve vaše veze.

Da biste prekinuli ovaj začarani krug, pokušajte uložiti više vremena i truda u svoju vezu. Vjerujte, isplatit će se.

Jarac

Kada razmišljate o vezama, niste osobito optimistični. Da, možda ste imali neugodnih iskustava u prošlosti, ali pokušajte shvatiti da, usprkos tome, nisu svi odnosi negativni.

Svaka osoba se na kraju zaljubi u ono što sanja.

Vodenjak

Vaša neovisna priroda često vas čini izoliranima – kao da ne možete drugima pokazati da i vi imate osjećaje.

Zapravo, biti ranjiv nije tako loše – nevjerojatno pridonosi vašem osobnom rastu (ranjivost u ljubavnoj sferi posebno je korisna).

Ribe

Odlikuje vas nježna i suosjećajna priroda pa ste često skloni prilagođavanju drugim ljudima, zaboravljajući na vlastite osjećaje.

Da biste stvorili zdrav odnos, morate razbiti naviku usrećivanja drugih i samo biti ono što jeste.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh