Svaštara

“Oproštaj od zlog gada”: Pepeo od kremacije muža koji ju je tukao prosula u smeće

KAD neko izgubi člana obitelji, uobičajena reakcija je žalovanje, ali Marsha Widener za svojim suprugom Donom ne žali ni malo. Naprotiv, čini se da joj se Don za života toliko zamjerio da je njegove posmrtne ostatke odlučila baciti u smeće.

Žena, pepeo / Screenshot - Youtube

Snimila se kako njegov pepeo prosipa u smeće, a otkrila je da to radi jer ju je suprug za života tukao. Tvrdi i da je velike probleme uzrokovao i svojoj djeci i roditeljima te da niko ne želi zadržati njegov pepeo, prenosi “Index“.

Snimila se kako njegov pepeo prosipa u smeće, a otkrila je da to radi jer ju je suprug za života tukao. Tvrdi i da je velike probleme uzrokovao i svojoj djeci i roditeljima te da nitko ne želi zadržati njegov pepeo.

“Znam da nećete razumjeti zašto to radim. Njegova obitelj ga ne želi, njegov brat ga ne želi, njegova djeca ga ne žele, oni zapravo žele da ga bacim u blato ili zahod”, rekla je Marsha i otkrila da ovaj potez smatra prikladnim jer je Don za života bio smetlar.

Dok sipa njegov pepeo u kantu, Masha vedrim glasom priča dalje.

“Ovo je za svu bol i sve probleme koje je uzrokovao mojoj djeci, meni i svojim roditeljima. Ovo je njegov oproštaj. Ovo je za svaki put kad me udarao u glavu. Udarao je mojom glavom o prozor”, govori ona.

Nešto pepela koje se prosulo po travi ugazila je nogom, a kad je istresla i zadnju mrvicu iz vrećice, zaključila je: “Adios amigo!”

Video je na YouTubeu objavila pod naslovom Posljednji oproštaj od zlog gada.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh