Svaštara

Retrogradni Merkur od 18. juna pomjera tlo pod nogama: Koji horoskopski znaci treba posebno da bude na oprezu

Koje znakove Zodijaka očekuje najveća mračna energija retrogradnog Merkura od 18. juna 2020. godine..

Retrogradni Merkur - Besnopile

Jun je zaista čudesan i poseban mjesec u 2020. godini zbog pojave dva pomračenja i nekoliko retrogradnih planeta kojima se od 18. juna pridružuje i retrogradni Merkur u znaku Raka – aspekt koji mnogima pomera tlo pod nogama.

Junski retrogradni Merkur neće biti drugačiji od predhodnih svojih retrogradnih faza. Moguće je odlaganje, pogrešne informacije, gubitak stvari, suočavanje sa lažima i teškom istinom, zatvaranje duše…

Ta stara i dobro poznata Merkurovska energija na isti način nas pogađa i u junu 2020. godine…

Mnogi znakovi Zodijaka osjećat će zbunjenost i napetost u vazduhu, ali na sljedećih 5 horoskopskih znakova retrogradni Merkur imaće najveći uticaj!

Ovan

Dragi Ovnovi, uskoro ćete osetiti neobične vibracije retrogradnog Merkura na svojoj koži. U prethodnih nekoliko mjeseci živjeli ste “na ivici”. Sve što ste poželjeli, odmah ste sproveli u djelo. Odluke su donošene brzo, a i brzo su se pokazale kao pogrešne. Sada je trenutak da usporite. Slijedi period suočavanja sa posljedicama i naplata starih dugova. Suočite se sa promjenama, a nakon toga ćete pronaći mir.

Rak

Retrogradni Merkur kao da je jedva čekao da pristupi vašem nežnom znaku Zodijaka. Moguće je da ćete se osjećati uznemireno, nervozno. Očekuje vas poplava osjećaja koje nija teko lako ispoljiti. Suočavate se sa raznim tajnama i stičete nove lekcije. Umjesto da kanališete energiju na negativnost, usmjerite je ka optimizmu i duhovnom rastu.

Djevica

Retrogradni merkur vam donosi veliko opterećenje i osjećaj kao da gubite kontrolu. Moguće je da će osoba kojoj vjerujete početi da pokazuje svoje pravo lice. Ne budite razočarani ako se jedan odnos sada završi zauvijek – smatrajte da vas je retrogradni Merkur spasio od nove tuge i nevolje.

Škorpija

Ispunjavaju vas negativne misli, a naročito vam ne prija talas pomiješanih emocija koje ne možete da prikrijete. Škorpije su uvijek misteriozne i tajanstvene, ali sada neće uspjeti da prikriju osjećanja. Dopustite im da izađu iz vas, ne porikujte ih. Neka se izliju iz vaše duše poput vodopada i neka ih zauvijek vrijeme odnese. Ubrzo ćete se osjećati oslobođeno.

Jarac

Realnost ne ispunjava vaša očekivanja i zato ne želite da vidite svoje probleme, nesporazume i greške. Nosite “naočare” zablude i ušuškane laži. Retrogradni Merkur će vas podstaći da zaista sagledate istinu u oči i suočite se sa svim neprijatnim iskušenjima koje vam život trenutno servira. Ne brinite, izaći ćete iz ove bitke kao pobjednik.

Retrogradni merkur u znaku Raka imaće najveći uticaj na vaše emocije i način na koji ih izražavate. Ne sputavajte ih, pustite da slobodno izađu iz vaše duše, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh