Svaštara

Pod velikim su pritiskom i vrlo lako bi mogli da prsnu: Horoskopski znaci koji moraju do kraja juna 2020. da povedu računa o sebi

Do kraja juna, ovi horoskopski znakovi bi trebalo da povedu računa o svom ponašanju. Pod pritiskom su pa izazivaju haos.

Djevojka - Astrosudbina.com

Strijelac

Finansijski pritisci vas dovode do ivice strpljenja, a s druge strane borite se za dominaciju u partnerskim odnosima. Ukoliko budete jako pritiskali sebe i budete tu energiju prenosili na partnera imat ćete mnogo većih problema nego sad jer ćete se na kraju boriti za opstanak veze.

Ovan

Pritisak koji osjećate je jako i nepodnošljiv. Znate i sami da se iz takvih situacija samo možete izvići ako se uhvatite u koštac sa problemima i pokušate na sve načine da ih riješite. Svadljivi ste i osjetljivi pa lako upadate u vatru, a to može da povrijedi mnoge, specijalno voljene osobe.

Pokušajte da istolerišete sebi i drugima, a bitne razgovore ostavite za neki drugi momenat, prenosi “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh