Svaštara

Saturn se vraća u znak Jarca 1. jula 2020. godine: Kojim horoskopski znacima donosi velike izazove i promjene tokom ljeta

Saturn se vraća u znak Jarca prvog jula i do zime priprema teren za velike promjene.

Djevojka - Astrosudbina.com

Lav

Lav je znak ponosa, topline ali i lijenosti. Međutim, ovo ljeto Lavovima donosi mnogo više dinamike nego što su navikli. Mnogi od njih će imati sudbinske preokrete na polju partnerstva, neke veze će se konačno završiti, a neke će započinjati naglo.

Na polju ličnog i intimnog sudbina im nameće temu promjene navika kao nešto što moraju da urade, inače im slijedi problem sa zdravljem.

Posao će imati uzlazne i silazne periode, ali ono na šta bi morali da obrate pažnju (baš tokom jula) su kolege i odnosi među njima. Neka se paze tračeva na koje lako padaju specijalno ako su hvaljeni.

Vodolija

Znak slobode i pomalo proročkih mogućnosti ovog ljeta kao da se nalazi na najvećem trkalištu. Trka se sa sobom, drugima, ali specijalno sa partnerom.

Upravo ta borba bi trebalo da im donese zaključak o njima samima, kao neki povratak davno izgubljenog samopouzdanja.

Partner ili simpatija tokom ljeta zauzima poziciju najintimnijeg kritičara, što bi Vodolijama trebalo da ukaže na mnogo toga. Kraj jula obećava sudbinske susrete (ukoliko su singl) ili moguću prosidbu.

Ne brinite, drage Vodolije, niko vam neće oduzeti vašu slobodu, samo će vam prodrmati svakodnevnicu svojim čestim nametanjem, prenosi “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh