Svaštara

Najljepši horoskopski znak – najteže je osvojiti

Astrolozi vjeruju da zvijezde određuju i fizičke karakteristike horoskopskih znakova, a titulu najljepšeg po svim listama nosi – Vaga.

Žena - Astrosudbina.com

Vage se, navodno, zbog uticaja Venere, rađaju sa najljepšom fizionomijom, imaju najbolju simetriju lica i lijepe su tjelesne građe.

Osim toga, Vage imaju urođen šarm koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, tako da je uvijek u centru pažnje.

Harizmatične su, zanosne i lako osvajaju ljude oko sebe. Znate one osobe koje kad uđu u prostoriju sve nekako zablista i ne možete da skinete pogled s njih? E, to je Vaga.

Vaga je vazdušni znak, izraženog intelekta i pronicljivog uma, a vladajuća planeta Vage je Venera, koja je nosi ka ljepoti, umjetnosti, kreativnosti. Vagu fascinira ravnoteža i simetrija.

Uvijek teži harmoničnim odnosima s ljudima, ali ako želite suštinski da doprete do Vage, morat ćete mnogo da se potrudite da dokažete da ste dostojni njenog povjerenja.

U ljubavi traži savršenu ravnotežu duha i tijela, partnera koji će je ispuniti na svim nivoima. Ona uživa kada je voljena i biće potpuno posvećena svom izabraniku. Ne igra igre i ne dopušta sebi greške, već svaki potez pažljivo promišlja. Vrlo je pažljiva, ali ponekad bolno iskrena. Ne podnosi nepravdu, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh