Svaštara

Uporedni horoskop: Djevica i Djevica – idealni životni saputnici

Dvije Device čine dobru ljubavnu kombinaciju, pod uslovom da se uopšte uspiju upoznati.

Horoskop - Žena.hr

Obje su, naime, povučene i sramežljive pa će proći i nekoliko mjeseci prije nego što se jedna od njih odvaži da napravi prvi korak. Ipak, čim se zbliže, shvatit će da su stvorene jedna za drugu i neće se nikad razdvajati.

Djevice su inteligentne i analitične osobe, stoga će često voditi intelektualne rasprave i zajedno posjećivati pozorišta i izložbe. Njihov dom će uvijek blistati od čistoće, a jedini problem može biti što su oboje suviše kritični i zahtjevni. Djevici ponekad treba partner koji će je ohrabrivati i potsticati da u životu bude što hrabrija, stoga bi je skeptičan i oprezan partner mogao malo kočiti. Kao par neće biti skloni promjenama i novim iskustvima, već će se držati uvijek istih provjerenih stvari, stoga postoji opasnost da im veza upadne u rutinu. Se*sualni život biće iznenađujuće dobar jer jedno drugom znaju otpustiti kočnice.

Najbolji aspekti odnosa: Izvrsno se slažu i nadopunjuju, stoga čine savršene životne suputnike čiji je život lišen bespotrebnih svađa i sukoba. Oboje žele red i mir i ne vole iznenađenja, stoga će stvoriti skladnu malu zajednicu koja će im predstavljati utočište i sigurnu luku, prenosi “Besnopile“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh