Svaštara

Dnevni horoskop za 6. jun 2020 godine

Dnevni horoskop za 6 jun 2020 godine: Povoljan dan za Škorpije i Blizance,

OVAN
Možete da očekujete da ćete danas čuti neke informacije koje će vam biti od velikog značaja za poslovne odluke u budućnosti. Spremni ste da partneru iskreno pokažete sve što mislite o njemu. Mogući problemi sa želucem.

BIK
Uspeli ste da prevaziđete poslovne probleme iz prošlosti i osećate se dobro jer ponovo verujete u sebe. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Lepo se osećate s njom. Smanjite unos masne hrane.

BLIZANCI

Pred vama je generalno povoljan dan, u kojem biste trebali da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Veoma je važno da voljenoj osobi stavite do znanja kakva su vaša očekivanja od veze u kojoj ste. Bolovi u leđima su mogući

RAK

Izbegavajte bilo kakvu vrstu rizika na poslovnom polju, a nemojte sada ni da pozajmljujete novac jer vam je loš period. Moguće je da postoje stvari koje partneru ne možete da oprostite ma koliko se trudili. Problemi sa jetrom.
Lav
Ukoliko se bavite privatnim poslom pred vama je povoljan dan. Moguće je da ćete imati sreće sa finansijama. Može se reći da odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav ste se nadali da će biti. Mogući problemi sa varenjem.

DJEVICA

Nije vam lako da pokažete sve svoje talente jer imate nedostatak samopouzdanja. Vredite više nego što mislite. Mogući su manji nesporazumi sa partnerom. Možete da očekujete prilično napet dan. Povedite računa o zglobovima.VAGA
Pred vama su otežavajuće okolnosti u kojima vam neće biti jednostavno da se snađete i da donesete prave odluke. Imate utisak da voljena osoba nema istu dozu emocija prema vama. Mogući su problemi sa kičmom.

ŠKORPIJA
Pred vama je povoljan dan za polje posla. Možete da se nadate ostvarenju ciljeva. Dolaze vam i neke lepe vesti. Emotivno ste sasvim sigurni u svoja osećanja i uradićete sve što možete da zadržite partnera. Odlično se osećate.

STRIJELAC

Moguće su neke manje prepreke na ovom planu. Pred vama je period u kojem ćete imati neka preispitivanja. Vaša ljubomora opterećuje partnera koji počinje polako da vas izbegava zbog posesivnog ponašanja. Hronični problemi.

JARAC

Moguće je da ćete imati kočnice i probleme. Ukoliko planirate važne razgovore bolje bi bilo da ih malo odložite. Imate utisak da partner želi raskid veze ili da se udaljava. Još postoji nada da se stvari reše. Pazite na bešiku i bubrege.

VODOLIJA
Očekuje vas povoljan dan za rešavanje poslovnih problema. Maksimalno se posvetite ostvarenju vaših ciljeva. Imate dobar odnos sa voljenom osobom koja vam pokazuje da će uvek biti tu za vas. Bez ikakvih problema.

RIBE

Iako ste zabrinuti možete da očekujete da će sve biti kako treba. Radite na tome da zauzmete malo pozitivniji stav. Vraća vam se stara ljubav. Obnavljate komunikaciju sa osobom koju ste nekada voleli. Pad imuniteta je moguć,piše Besnopile.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh