Svaštara

Koje znakove Zodijaka očekuju zanimljiva iznenađenja u junu

Iako cijela 2020. za sada izgleda kao jedno veliko neugodno iznenađenje, nije sve tako crno. 3 znaka Zodijaka u junu će doživjeti ugodna iznenađenja, o kojim se znakovima radi, saznajte u nastavku…

Djevojka - Stil.kurir.rs

Riba

Ribe još uvijek nisu u potpunosti izašle iz karantene, stoga su oni jedan od horoskopskih znakova kojima je iznenađenje najviše potrebno kako bi im se vratio entuzijazam prema životu. Ribama će raspoloženje u junu podići jedan neočekivani paket ili pošiljka.

Lav

Stanje na računu u junu iznenadit će horoskopske lavove. Može biti bonus, povišica, neočekivani dobitak ili novi, bolje plaćen posao. Ovo iznenađenje lavovima će biti motivacija za napredak pa će financijska situacija biti pozitivna i nakon juna.

Škorpion

Iako su škorpioni poznati kao horoskopski znak koji ne obožava iznenađenja, ovog juna neće imati ništa protiv. Trenutak novog poznanstva koje će se pretvoriti u poseban i dugotrajan odnos bit će sve samo ne neugodno iznenađenje za horoskopske škorpione.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh