Svaštara

Zašto su starije žene fatalne za muškarce: 9 stvari koje ih čine magnetski privlačnim!

Evo koje su prednosti starijih žena u odnosu na mlade djevojke

Žena - Cosmopolitan.rs

Mnogi slavni parovi dokazali su da veza između mladog muškarca i starije žene može odlično da funkcioniše. Nije novost da mlade muškarce privlače starije partnerke, a danas se takvim vezama više niko i ne čudi. Jer, danas su već prilično jasni razlozi zbog kojih se u takvim vezama može javiti snažna hemija.Evo devet razloga koje su muškarci izdvojili:

1. Starije žene su zrelije, iskusnije. Dakle, deluju kao zaštitnice, staložene i uravnotežene.

2. Ne bave se tračevima. I ne opterećuju svog muškarca njima. One su odrasle i znaju da se nositi sa ovakvim stvarima.

3. Samouverene su i imaju razvijeno samopoštovanje. One biraju svoje bitke i ne nerviraju se bespotrebno.. Se*sualna zrelost starijih žena jedan je od najvažnijih razloga za to što su privlačne mladim i manje iskusnim muškarcima. Mnogi mladići priznaju da su starije partnerke bolje od njih u krevetu.

5. Njihov nivo zrelosti pomaže da ne preteruju s insistiranjem na bliskosti u vezi. One veruju svojim partnerima i poštuju njihovu slobodu.

6. Starije žene su emocionalno zrelije. Tokom ranjivog trenutka u vezi, one nemaju potrebu da stvaraju dramu koja muškarce često izluđuje. One mogu da vladaju svojim emocijama i ponašaju se zrelo.

7. Upoznavanje starije žene je poput procesa učenja i sticanja novih znanja svaki dan. Svakog trenutka s njima možete doživeti novo iskustvo.

8. Starije žene su zrelije i kad je u pitanju upravljanje novcem. Sklone su preuzimanju nekih novčanih obaveza na svoja leđa, kako bi podelile finansijski teret u vezi. Ovo je još jedna karakteristika starijih žena koju muškarci jako vole,piše Stil

9. Kad su oba partnera dovoljno zrela, u odnosu postoji međusobno razumevanje i poštovanje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh