Svaštara

Horoskop za četvrtak 4. jun: Jarac će se obradovati jer je nova ljubav na vidiku, Ribe očekuje uspjeh u timskom poslu!

Evo šta vam zvijezde danas poručuju!

aura

OVAN
LJUBAV: Doživećete nešto uzbudljivo na planu ljubavi. POSAO: Povoljan dan za posao jer ćete biti vrlo preduzimljivi i puni novih ideja. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

BIK
LJUBAV: Nakon perioda verbalnih sukoba sa izabranom osobom, ući ćete u mirniji period. POSAO: Primetićete manji napredak u ovoj sferi. Manji troškovi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Danas će vaš šarm i pristupačnost posebno doći do izražaja, zbog čega ćete lako privući ljubav. POSAO: Ostvarićete napredak na poslovnom planu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Konačno ćete osetiti da postoji mogućnost da napravite pomak u ovoj sferi. POSAO: Uživaćete naklonost nadređenih zbog vašeg zalaganja. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

Shutterstock
LAV
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo romantični u iskazivanju osećanja. Izabranu osobu ćete prijatno iznenaditi. POSAO: Povoljan dan za promene u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.
DEVICA
LJUBAV: Dopašće vam se neko sa kim radite. Možda ćete imati i fizički kontakt sa tom osobom. POSAO: Poboljšanje uslova rada. ZDRAVLJE: Sinusitis.

VAGA
LJUBAV: Bićete usmereni na nova poznanstva. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u sklopu neke organizacije ili udruženja. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.

ŠKORPION
LJUBAV: Privlačiće vas moćne osobe. Nećete se zadovoljiti s nekim ko je po vašem mišljenju običan. POSAO: Imaćete priliku da testirate svoje radne sposobnosti. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Harmonija i razmena nežnih reči sa voljenom osobom. POSAO: Pozitivne promene i nove prilike. Možda ne krupne, ali će svakako predstavljati nešto dobro. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Ovaj period obećava da ćete stupiti u kontakt s nekim ko će vam biti vrlo privlačan. POSAO: Vaša ambicioznost će danas doći do izražaja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Možete očekivati da ćete ostvariti kontakt sa osobom koja vas interesuje, ali verovatno samo verbalni. POSAO: Blago poboljšanje. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Harmonija u odnosu i dobra komunikacija sa izabranom osobom. POSAO: Uspeh u svakom poslu koji zahteva rad u paru ili timu. ZDRAVLJE: Solidno,piše Informer


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh