Svaštara

Šta vam za ovu srijedu 3.juna šapuću zvijezde-vaš dnevni horoskop

Rak je sklon mijenjanju raspoloženja, Vaga će odložiti poslovne promjene, Škorpija je spremna za avanturu

OVAN

Ne biste trebali da imate veće probleme na polju posla vam sve ide uobičajenim tokom bez trzavica. Ukoliko ste u braku očekuju vas problemi u komunikaciji sa voljenom osobom koja je distancirana. Povedite računa o probavi.

BIK

Ukoliko ste imali u planu poslovno putovanje, moguće je da će doći do nekog odlaganja po tom pitanju. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja vam se dopada već neko vrijeme. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Očekuje vas neki novi finansijski dobitak kojim ćete biti zadovoljni. Posao vam također kreće na bolje. Sigurni ste da sa partnerom želite ozbiljnije da porazgovarate o svim stvarima koje vas brinu. Solidno zdravlje.

RAK

Prijat će vam da se posvetite organizaciji posla, važno je da sada neke stvari na ovom polju ponovo razmotrite. Skloni ste tome da brzo menjate raspoloženje, mišljenje i ponašanje pa i partnere. Čuvajte svoje bubrege.

LAV

Moguće je da niste sigurni da li da prihvatite novu poslovnu ponudu koju ste dobili od osobe koju ne poznajete. Kada su u pitanju emocije, nije vam lako da pokažete voljenoj osobi kako se osjećate. Problemi sa nesanicom.

DJEVICA

Možete da očekujete povoljan dan ako ste u potrazi za novim poslm, uspjet ćete da nađete novo radno mjesto. Pred vama je zanimljiv susret koji će vas odvesti do želje sa novom osobom uđete u ljubavnu vezu. Zdravlje je dobro.

VAGA

Poslovne promjene koje ste imali u planu će se odložiti. Ne volite da čekate ali sada kao da je to neminovnost. Moguće je da zamjerate voljenoj osobi njeno ponašanje i da vam se ne dopada njena ljubomora. Prijat će vam masaža.

ŠKORPIJA

Može vam se ukazati prilika da sarađujete sa nekom osobom sa kojom ste u prošlosti imali odlične zajedničke poduhvate. Možete da očekujete zanimljive prilike za flert. Spremni ste za avanturu. Generalno se dobro osjećate.

STRIJELAC

Nije vam pretjerano povoljan dan pa biste veoma lako mogli da imate neke nove komplikacije na ovom polju. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja i novo poznanstvo sa osobom u koju ćete se zaljubiti. Provjerite holesterol.

JARAC

Očekuju vas manje promjene na polju zarade, moguće je da ćete biti zadovoljni novim dešavanjima. Uživate u svojoj slobodi i lijepo vam je kada ste sami sa sobom. Puni ste energije i prija vam bavljenje sportom.

VODOLIJA

Mogući su nesporazumi u komunikaciji sa nadređenima. Ako ste u potrazi za poslom, današnji dan vam nije povoljan. Moguće je da vas posao previše opterećuje danas i da ste neraspoloženi. Povedite računa o bubrezima,piše Hayat

RIBE

Moguće je da ćete danas da se zadržite na poslu mnogo više nego što ste planirali i da ćete generalno biti opterećeni. Imate utisak da je došlo vrijeme za promjene. Niste više zadovoljni brakom. Provjerite krvnu sliku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh