Svaštara

Horoskop / U noći između 5. i 6. juna 2020. godine desit će se sudbinski preokret: Kojim znacima pun Mjesec u Strijelcu donosi velike promjene u život

Pet znakova posebno će osjetiti ovaj teški period.

Mjesec - Astrosudbina.com

Pojava punog Mjeseca ima jak globalni uticaj i za njega se vezuje, između ostalog, i veći broj nesreća, aktiviranje hroničnih bolesti i druge negativne pojave. Čak i potpuno zdravi ljudi osjećaju posljedice punog Mjeseca.

Tako će nam ponovo biti u noći između 5. i 6. juna, ali pet horoskopskih znakova će posebno osjetiti ovaj period.

Najranjivije su osjetljive Ribe, pogotovo jer Mjesec ovoga puta prolazi kroz njihov znak. Pred Ribama su događaji koji će snažno uticati na njihovo emotivno stanje. Biće podložni promjenama raspoloženja, a u noći punog Mjeseca, šta god da su planirale, na kraju će ostati same. Ribe su inače sklone sanjarenju i mašti, a pun Mjesec će ih praktično tjerati da se udalje od stvarnosti.

Sljedeći znak koji će snažno osjetiti lunarnu promenu jeste Bik. Predstavnici ovog znaka takođe su veom emotivni, ali i veoma podložni tuđim mišljenjima. Oni se pretjerano nerviraju i mnogo brinu, i zbog toga je njihov nervni sistem često oslabljen, a ovaj problem naročito se pogoršava tokom punog Mjeseca. Postaju depresivni i razdražljivi. Za ovaj znak je prilično česta pojava zavisnosti od alkohola, a ovaj astrološki period ih čini posebno podložnim porocima.

Rakovi, sa druge strane, tokom punog Mjeseca mogu da imaju neprijatnih iskustava koja se tiču zdravlja, kao što su kratak dah i srčani problemi. Inače hiperaktivne Rakove tokom punog Mjeseca prati drastičan pad energije i depresija.

Na zdravlje pun Mjesec utiče i kada su u pitanju Djevice. Kod njih je moguće generalno narušavanje zdravlja, a posebno povišen krvni pritisak i problemi s disanjem. Odgovorne Djevice obično pažljivo brinu o svom zdravlju, ali kao izraziti radoholičari, ovaj znak ne štedi sebe, pa nije ni čudo ako dođe do zdravstvenih problema. Pun Mjesec tome snažno doprinosi.

Jak uticaj će pun Mjesec imati i na Blizance. Ovaj znak je prirodno “podijeljen na dvoje” – danas je jedna osoba, sutra je neko potpuno drugačiji. Raspoloženje im se konstantno mijenja, kao i način razmišljanja. U periodu punog Mjeseca to je naročito opasno. Tokom ove lunarne promjene, Blizanci imaju visok rizik od emocionalne nestabilnosti, koja ih često tjera na neke veoma loše i za njih štetne poteze, piše “Stil“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh