Svaštara

Horoskop / Pomračenje Mjeseca i pun Mjesec u Strijelcu 5. juna 2020. godine: Mogući su sukobi i razlazi, posebno u vezama koje stoje na staklenim nogama

Petog juna nas očekuje prva eklipsa ovog ljeta.

Mjesec - Astrosudbina.com

Prva lunarna eklipsa i Pun Mjesec u Strijelcu će se odigrati petog juna, na petnaestom stepenu Strijelca.

Ovo je prva ljetnja eklipsa, a očekuje nas još dvije tokom naredna dva mjeseca.

Za početak, ova lunacija donosi pobunu, ličnu i globalnu. Mnogi će imati potrebu da kažu sve ono što ih muči već neko vrijeme, a specijalno će u prvom planu biti ljubavni odnosi. Mjesec u Strijelcu pojačava i uvećava ova osjećanja, kakva god ona bila. Mogući su sukobi i razlazi, specijalno u vezama koje stoje na staklenim nogama. Neka informacija vezana za prošlost pokrenut će lavinu, a narednih šest mjeseci imat ćemo zadatak da za sebe nađemo nešto bolje i stabilnije.

Mogući su problemi sa zdravljem, specijalno jetrom i krvnom slikom, a pošto Mars ‘napada’ i Mjesec i Sunce, povrede isto tako nisu isključene.

Naglašena je komunikativnost, ali sada više kroz ispoljavanje emocija, bez pretjeranog racionalnog upliva. Izbori i odluke pod ovom lunacijom neće biti baš mudri, ali će svakako postaviti temelj za nešto bolju i ljepšu jesen, prenosi “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh