Svaštara

Horoskop: Merkur u Raku će naročito prijati Bikovima, Ribama, Škorpijama i Djevicama

Merkur boravi u znaku Raka, od 28. maja do 5. avgusta 2020. godine.

Horoskop - Astrologijatarot.com.hr

Merkur je planeta koja govori o riječima i načinu komunikacije, a kada se nađe u najemotivnijem znaku Zodijaka, tada nastaje ‘problem’.

Merkur se odnosi na sve ono što je racionalno i što analiziramo, gdje koristimo logiku i gdje nam je potreban razum. A sada sa druge strane imamo Raka, znak koji je potpuno obojen emocijama, koji često mijenja svoje raspoloženje u zavisnosti od toga kako se osjeća, piše Nena Janković za “Astro portal“.

Kad imamo ovakav spoj racionalnosti i emotivnosti, onda dolazi do mogućnosti da se jave problemi. No, kako riješiti problem, odnosno kako se sada možemo nositi sa ovim trenutnim uticajem na nebu?

Astrologija je tu da nam pruži uvid i tumačenje trenutnih okolnosti. Najbitnija poruka koju nam šalje ovaj Merkur jeste opreznost u načinu komunikacije. Ovo se posebno odnosi na kardinalne znakove, a to su: Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi.

Pomenuti znakovi će imati ogromnu potrebu da komuniciraju da bi raščistili svoju prošlost, pretresli sadašnjost i projektovali budućnost. Komunikacija će teći direktno ‘od srca’, što zapravo znači da će razgovarati i pričati onako kako se u datom trenutku osjećaju.

Neće sada biti mesta racionalnosti i diplomatiji, pa da ne bi povrijedili druge ljude, naročito one koji su nam dragi, jako je važno da vodimo računa na koji način komuniciramo. Pazite kako se i riječima sukobljavate, ako vam je uopšte potrebno ući u verbalni sukob.

Obratite i pažnju na odnose unutar porodice, jer Rak je znak koji se odnosi na porodicu i na naš privatni život. Tako nam sada Merkur daje pravac kuda će sada ići naše misli i riječi, kakve ćemo priče pričati.

Bitno je napomenuti da će Merkur biti retrogradan od 18. juna do 12. jula, pa u tom periodu je jako bitno ne potpisivati nikakve ugovore, ne vršiti novčane transakcije, te ne započinjati emotivnu vezu. Generalno, u tom vremenu nemojte donositi nikakve važne životne odluke.

Postoje znaci koji će biti podržani od strane ovog Merkura u Raku te im donosi sreću da raščiste svoje emotivne i ljubavne odnose. Riječ je o znacima Škorpiji i Ribama, dok Bikovi i Djevice mogu računati na jako dobre poslovne prilike.

Ovim uticajem aktivira se naš četvrti energetski centar, koji ukazuje na našu ogromnu potrebu da volimo i da budemo voljeni. Dok je Merkur u ovom znaku, jako je važno da iskažemo svoje emocije, da progovorimo o onome o čemu šutimo i da budemo spremni da čujemo emociju suprotne strane.

Otvorite i očistite u ovim danima svoju dušu i svoje srce, jer samo na taj način možemo da na istinski način volimo i da budemo voljeni!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh