Svaštara

Imate osjećaj da vas stalno prati nesreća? Gdje vam je okrenuto ogledalo u sobi, imate li biljku s bodljama, gdje je obješen kalendar?

Pogledajte dobro prostor u kojem živite jer možda se upravo ondje krije rješenje vaše nevolje.

par - Zenski.ba

Naime, prema mnogim vjerovanjima, postoje predmeti koji domu donose nesreću, a isto tako i oni koji donose sreću.

Želite li dom bez negativne energije, izbjegavajte slijedećih pet sitnica koje donose nesreću:

1. Ogledalo okrenuto prema krevetu

Vjeruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu može uzrokovati probleme u ljubavnoj vezi, puštajući nedobrodošle uticaje od spolja u inače dobar i zdrav brak, piše “Aura“.

2. Crna vrata

Boju ulaznih vrata najbolje je odrediti prema tome na koju su stranu svijeta okrenuta. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sjever, inače će u vaš dom pozvati lošu sreću.

3. Biljka s bodljama

Za oštre, šiljaste predmete takođe se smatra da donose nesreću i želite li da vaš dom privuče pozitivnu energiju, izbjegavajte da u njemu držite biljke s bodljama, poput kaktusa.

4. Kalendar na pogrešnom mjestu

Kalendar obješen na ulazna vrata doma podsjetnik je na prolaznost života i vjeruje se da tada utiče na trajanje životnog vijeka njegovih stanara.

5. Slika brodoloma

Slika brodoloma predstavlja nemir koji može uticati na ponašanje i energiju stanara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh