Svaštara

Elena je sa 16 godina pobjegla od kuće, upala u loše društvo, dilala drogu: On je njen život pretvorio u bajku!

Čini se da ovako izgleda princ na bijelom konju, ili je to bar u slučaju Elene

stil

Ako na Instagramu pratite plavu lepoticu Elenu Perminovu, upoznati se s lagodnim životom koji živi. Ima troje sivne dece, bajkovitu svakodnevicu, luksuzne nekretnine, skopocene automobile i supruga milijardera, ali prošlost ove Ruskinje je sve samo ne idealna.

Naime, kao dete živela je u Sibiru u neverovatnoj neimaštini, a onda je sa 16 godina napustila porodični dom te pronašla dečka s kojim je veoma brzo upala u probleme.

Uhvatili su je kako diluje drogu u jednom noćnom klubu nakon čega je završila u zatvoru. I ovde zapravo započinje njen srećni deo priče. Iz zatvora ju je izvukao njen sadašnji suprug Lebedev, bivši KGB-ovac i milijarder.

Elena je danas jedna od ikona stila te je viđena na svakoj prestižnoj reviji. Završila je ekonomiju u Moskvi, a čak se i slikala za Plejboj što su joj mnogi zamerili iako je ona više puta istakla da je nikada nije bila sramežljiva.

Bračni par Lebedev definitivno je netipičan kada je reč o finansijama koje poseduje. Supružnici se ne vole hvaliti svojim luksuznim životom, a najviše vole da odlaze na porodična putovanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh