Svaštara

Koje znakove Zodijaka čeka najgora sedmica u životu

U astrologiji nekada dobijate, a nekada gubite i to je dio prirodnog kruga koji se odvija pred nama.

Horoskop - Zenskikutak.rs

Kada god se nađete u izazovnom periodu treba da znate da se uvijek na kraju tunela nalazi svjetlost. Istina je da će sedmica koja je počela sa 25. majom biti posebno teška za sljedeća tri horoskopska znaka: Rak, Škorpija i Ribe.

Rak

U sred ste vrlo tenzičnog perioda. Vaše misli će početi da divljaju, posebno one najteže. Dok anksioznost može da dođe onda kada se najmanje nadate, jedan od načina da umirite svoja osjećanja je da se fokusirate na ono što je objektivnost, a ne na nešto što je hipotetički.

Ipak, znajte da je ovaj period privremen, jer je sve povezano sa periodom vladavine Blizanaca. Prije ili kasnije, ponovo ćete se osjećati kao najbolja verzija sebe.

Škorpija

Transformaciju niko bolje ne razumije od vas. Srećom, to vas čini jednim od najemotivnijih znakova horoskopa. Bez obzira na to koliko su stvari postale intezivne, vaša sposobnost da osjetite stvari tako duboko takođe je vaša najveća prednost kada je prevaziđete.

Sada shvatate da je potrebno da izvršite promjene kako biste služili najvišem cilju. Za sve je potrebno vrijeme, bidite strpljivi.

Ribe

U posljednje vrijeme osećate se jako osjetljivo. Sa retrogradnim Suncem i Venerom koje trenutno prolaze kroz vašu emocionalnu četvrtu kuću privučeni ste osjećajem ljubavi i komfora. Osjećate se da ste u bliskom dodiru sa potrebama vašeg srca. Ako nastavite da uskraćujete sebi ono što vam treba pokušavajući da budete u toku sa ostatkom života proganjaće vas ovo kasnije. Budte iskreni prema sebi i naravno prema drugima, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh