Svaštara

Misle da su najbolji: Najveći narcisi Zodijaka

Pripadnici ovih znakova misle da svijet postoji samo kako bi ga oni iskrojili po sopstvenoj mjeri.

Žena - Astrosudbina.com

Narcisi su toksičniji nego što mislite. Oni su spremni da urade sve kako bi dobili ono što žele i sebe istakli u prvi plan.

Neki narcisi su u potpunosti svjesni svog narcizma i ne rade ništa po tom pitanju, jer ne misle da su njihove osobine loša stvar.

Ako posmatramo iz ugla astrologije, postoje horoskopski znakovi koji pokazuju narcisiodnost zbog čega ih drugi doživljavaju kao umišljene osobe i egocentrike.

Ovo su 3 najveća narcisa zodijaka:

Bik
Bikovi za sebe misle da su najbolji i da zaslužuje više od većine ljudi. Oni često ne mogu da razumiju druge, uvijek gledaju svoje interese i teško obuzdvaju ljutnju. Osobe rođene u znaku Bika su manipulatori i mogu biti plitki i materijalisti. Međutim, ono što iritira mnoge ljude je njihova sposobnost da nagovore ljude da rade stvari koje inače nikad ne bi radili.

Lav
Lavovi su puni sebe i iskreno vjeruju da se svijet vrti oko njih. Oni se predstavljaju kao vrlo samopouzdani, ali potajno su nesigurni, baš kao i narcisi. Lav je praktično izmislio ljubavno bombardovanje, taktiku osvajanja nekoga pažnjom, poklonima, porukama i cvijećem. Lav će uraditi sve kako bi zadovoljio sopstvene želje i nije ga briga da li će neko biti povrijeđen u tom procesu. Ako hoćete da se sklonite i distancirate od narcisiodnog Lava, on će od vas napraviti žrtvu.

Škorpija
Škorpija postaje narcisoidna ukoliko ste je povrijedili ili izdali – tada postaju fokusirani na osvetu. Kad je Škorpija na ratnoj stazi, nije je briga ko će biti povrijeđen. Njena sredstva za napad hladna, proračunata i često nasilna. Često koristi druge ljude da bi dobila ono što želi. Škorpija ima talenat za potpuno blokiranje i brisanje ljudi iz svog života piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh