Svaštara

Horoskop: Zašto volimo Vodoliju, Lava i Škorpiju

Bez ovih horoskopskih znakova jednostavno ne možemo da zamislimo naš život.

Žena - Unsplash

Oni su duhoviti, šarmantni, zanimljivi, najbolji ljubavnici, prijatelji i partneri, uvijek spremni za akciju i party. Sa njima nikada nije dosadno, a volimo ih zbog sljedećih karakteristika, piše “Luftika“.

Vodolija

Vodolije su originalne, sanjalice čija mašta prevazilazi sve granice stvarnosti. Sa njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svijet koji ne poznajemo, u svijet mašte, u kojem bi i Petar Pan ostao zauvijek dijete.

Ozbiljni su samo u onim trenucima kada treba da daju pravi, iskreni, prijateljski savjet. Tada su vrlo objektivni. Vole jednakost i pravdu.

Nekada su uvrnuti, čudni, pa ih drugi ne shvataju. Njihov intelekt oduševljava sve koji se nađu u konverzaciji sa njima.

Oni su pokretači zabave, a sa njima je uvijek biti dobro u društvu. Ukoliko sa njima idete u provod, računajte da se after podrazumijeva.

Umiju da motivišu druge, jer su i sami vrlo motivisani i raspoloženi. Ako ste im osvojili srce, oni će učiniti sve da vas usreće.

Lav

Adrenalin i zabava su sastavni dio kraljevskog života jednog Lava. Neće vam dozvoliti da upadnete u kolotečinu dosadne svakodnevice.

On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Gledaće da udesi sebi, kako bi bio sretan, a onda će biti spreman da usreći i druge.

Njegov entuzijazam je zarazan. Ukoliko ste shvatili njegov egocentrizam na pravi način, njegove šale i postupci će vam djelovati simpatično.

Ovaj znak je romantičan i voli male znake pažnje. Šarmira i zavodi sve oko sebe.

Lav je odgovoran i ako mu značite on će se brinuti o vama. On će se uvijek truditi da bude najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati da bude najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik.

Neće vas varati, jer neće imati snage da se trude oko svake osobe, već samo oko jedne posebne za koju će učiniti sve.

Ukoliko ste te sreće da se Lav zaljubi baš u vas osjećat ćete se kao da ste posebni, jer će vam on to omogućiti.

Škorpija

Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Škorpije su jednostavno najbolji prijatelji za cijeli život. Nikada neće odati vaše tajne i biće vam vjerni.

Idealni su za različite gluposti, sa njima ćete se osjećati ponovo mladim, jer su oni energični bez obzira na godine.

Oni cijene sve što činite za njih i to nikada neće zaboraviti. Oni će vam davati iskrene savjete od karijere do izgleda.

Sa njima ni jedna tema nije tabu, pa čak ni ona o se*su. Možete ovom znaku reći sve tajne, ali skrivene fantazije i fetiše.

Škorpije su spremne da pričaju otvoreno o svemu i neće vas osuđivati nikada.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh