Svaštara

Klonite ih se – Prijateljstvo osuđeno na propast: Horoskopski znaci koji ne mogu da smisle jedni druge

Ili su previše slični, ili su previše različiti.

Horoskop - Dobarglas.ba

Ili su previše slični, ili su previše različiti. U svakom slučaju, ovi horoskopski znaci nikako ne uspijevaju da budu prijatelji, piše “Alo!“.

1. Vaga i Škorpija

Škorpije su misteriozne i imaju “ono nešto”, čime privlače ljude. Vage su šarmantne i ljubazne, i lako je razumijeti zašto bi svaki znak želio da bude prijatelj sa drugim. Međutim, kada se posesivne sklonosti Škorpija ukrste sa dobroćudnim Vagama, veoma često se dogodi da Vage budu iskorišćene.

Škorpija neće uživati u Vaginoj otvorenosti. Vjerovatno će Vaga dovesti trećeg prijatelja, a Škorpija se tada osjeća kao višak. Najgore od svega je što Vage neće ni shvatati da Škorpijama to smeta.

2. Ovan i Rak

I Ovan i Rak su veoma brižni prijatelji, ali do problema dolazi kada, zbog “kratkog fitilja”, Ovan ipak kaže nešto pogrešno i povrijedi nježna Rakova osjećanja.

Ovnovi su impulsivni, dok je Rak promišljen. S obzirom na to da Rak često nije toliko spontan koliko bi njegov prijatelj Ovan želio, ali i s obzirom na želju oba znaka da drže kontrolu, ovo prijateljstvo je osuđeno na propast.

3. Bik i Jarac

Šta se dešava kada su dva krajnje tvrdoglava znaka prijatelji? Na kraju dođu do tačke gdje je njihova prevelika sličnost ono što ih spriječava da naprave dublju povezanost.

Ni jedan od ova dva znaka nije spreman na kompromis, a tako se problemi ne rješavaju. Prijateljstvo Bika i Jarca mnogo obećava na početku, ali na kraju jednostavno izblijedi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh