Svaštara

Horoskop / Merkur u Raku od 29. maja 2020. godine: U prvi plan će izbiti međupartnerski odnosi, porodične teme ali i dugo skrivane tajne

U petak, dvadesetdevetog maja, Merkur mijenja znak. Sva komunikacija u narednom periodu biće obojena emocijama.

Blizanci - Pixabay.com

Prenaglašenost i pretjerana drama dominirat će u svakodnevnim razgovorima, a teme će biti vezane za porodicu, međupartnerske odnose kao i neke tajne.

Ovo je period kada je izražena mašta kao i kreativnost, pa će najviše profitirati oni koji se bave sličnim poslom. U poslovnim komunikacijama lako može dolaziti do naglih prekida i početaka razgovora, a da se pitanja vezuju za neki kraj i početak.

U petak, 29. maja Merkur će promijeniti znak i preći u Raka, što će najviše uticati na ljubavne odnose. Razgovori će biti obojeni gomilom emocija, a postoji opasnost i od manipulacije.

Znak Raka je simbol prošlosti, pa ako imate neka dugovanja, pod Merkurom u Raku bi mogla da vas stignu.

Biće izražena empatija, želja da pomažemo onima kojima je to potrebno (specijalno članovima porodice) kao i potreba da slušamo druge, specijalno one kojima je teško.

Merkur će 13. juna krenuti retro u ovom znaku, te naredne dvije sedmice bi trebalo da obavimo sve administrativne poslove, kao i dogovore da ne bi poslije imali problema sa istim, piše “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh