Svaštara

Ljetni horoskop 2020. godine – Astro prognoza za Vagu, Škorpiju i Strijelca

Šta Vagu, Škorpiju i Strijelca očekuje tokom ljeta 2020. godine..

Ljetovanje - Ljepota i zdravlje

VAGA

LJUBAV

Do 4. avgusta čarobnica Venera donosi vam prelijepu ljubav. Ljeto je očaravajući period za upoznavanje novih ljudi i za priznanje osjećanja koja su dugo skrivena u srcu. Ne očajavajte za starom ljubavi, već se pripremite za nove šanse. Izlazite, proširite krug ljudi, obnovite i stara prijateljstva. Ako ste u vezi, očekujte da će sve biti u savršenom redu. Saturn donosi stabilnost u vaš emotivni odnos. Vaša ljubav postaje stabilnija, zrelija, manje površna i donosi dozu sigurnosti. Mars u trigonu budi strast i donosi vam zaista nevjerovatnu snagu privlačnosti.

POSAO

U ovom polju važan je doprinos Marsa i Saturna. Sve što ste započeli u posljednjih nekoliko mjeseci i sve odluke donijete na profesionalnom nivou mogu donijeti odlične rezultate u karijeri. Na početku ljeta očekuje vas puno posla i iscrpljenost, ali kako dani budu prolazili vratit će vam se vitalna i kreativna energija. Ako vam je potrebna pomoć ili podrška u realizaciji novog projekta, pomoć tražite krajem jula i početkom avgusta. Moguće je da će mnogi promijeniti svoje radno mjesto tokom ljeta i pronaći bolje prilike.

ZDRAVLJE

Iskoristite fitzičku i mentalnu energiju za postizanje unutrašnje ravnoteže. Bićete umorni tokom ljeta, ali ćete u druženju sa prijateljima i kratkim putovanjima nadoknaditi energiju.

ŠKORPIJA

LJUBAV

U periodu između 4. avgusta i 6. septembra očekuje vas odličan period za poboljšanje romantične situacije. Tokom proljeća Mars u kvadratu donio vam je mnoge napetosti u ljubavi i porodičnim odnosima, ali kraj ljeta donijet će bolju energiju i sretne promjene. Usamljena srca od 5. avgusta do 6. septembra napokon imaju priliku da pokažu osjećanja koja već dugo gaje prema nekoj osobi iz njihovog bliskog okruženja. Jupiter i slobodnim i usamljenim srcima daje od sredine do kraja ljeta procvat ljubavi. Ako ste u vezi, odnos sa partnerom bi trebao da bude stabilan, a jedina stvar na koju treba da obratite pažnju jeste vaša nervoza. Spoljašnji uticaju koji vam kvare raspoloženje mogu se negativno odraziti na komunikaciju sa partnerom i probuditi sukobe.

POSAO

Se*stil Jupitera na vašem Suncu presudan je za poslovnu atmosferu tokom cijelog ljeta. Završit ćete mnoge projekte koje ste započeli još tokom zime. Fantastičan se*stil Jupitera donosi vam blagodat, dok kvadrat Saturna sve komplikuje i čini vaš put mnogo težim. Situacija na poslu neće biti baš sjajna, ali očekujte plodove radakrajem septembra. Pazite kako trošite novac – uložite finansije u poslovne mogućnosti, umjesto da ga rasipate. Ako tražite novi posao, idealne šanse očekuju vas u junu.

ZDRAVLJE

Potrudite se da izbjegnete duga putovanja. Pronađite mir u sitnicama kako biste se zaštitili od negativnih uticaja.

STRIJELAC

LJUBAV

Ovaj period vam baš nije naklonjen kada je u pitanju ljubav. Venera u opoziciji od 4. avgusta biće u vrlo neutralnom položaju do prvih dana septembra i zato nam ne dopušta da maksimalno uživamo u ljubavi. Očekuje vas usamljenost i potisnutost negativnih emocija. Stare rane na duši sputavaju vas da ostvarite nove kontakte i kreirate romantičnu vezu. Mnogi će promijeniti mjesto prebivališta, a selidba im može donijeti nova poznanstva i nova prijateljstva. Ovaj period biće naročito težak za one koji pokušavaju da pronađu pravu ljubav, jer ih očekuje puno prepreka, izazova i pogrešnih izbora. Zaljubljene očekuje strast u vezi.

POSAO

Jupiter u prvoj astrološkoj kući i Sunce u ranzitu donose zaradu i povećanje finansija. Ako ste tokom zime ove godine započeli nove profesionalne staze, moguće je da ćete privući novac i kupiti nešto vrijedno, poput automobila i nekretnine. Ovo je idealan period za prodavanje ili kupovinu nekretnina, pa će veliki uspjeh imati osobe koje se bave ovim poslom. Takođe, poboljšanje finansija pozitivno će uticati i na proširenje posla. Iskoristite ovaj period za profesionalne pobede.

ZDRAVLJE

Ljeto je dobar period za negovanje tijela, sticanje zdravih navika i vrijeme kada treba da se posvetite sebi. Boravite više u prirodi, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh