Svaštara

Horoskopski znaci koji uvijek djeluju mlađi nego što jesu

Nekim pripadnicima zodijaka vrijeme ide na ruku! Evo ko su sretnici!

Žena - Astrosudbina.com

Kažu da smo stari onoliko koliko to sami osjećamo, a da su godine samo brojka. Za neke je zaista tako!

Kod procjene nečijih godina energija kojom zrače igra glavnu ulogu, te stoga neki djeluju bitno mlađe nego što jesu.

Sljedeći pripadnici horoskopskih znakova izgledaju i ostavljalju utisak da sau daleko mlađi!

BLIZANCI

Njima je svojstven stav da im je potpuno svejedno koliko imaju godina. Osjećaju se mlađe i uživaju u svakom trenutku u životu. Zbog toga često dobijaju komplimente i gotovo uvijek privlače pažnju.

Blizanci umiju da se raduju životu i sitnicama, a neprilikama ne posvećuju mnogo pažnje niti se na njima zadržavaju. Ovako ležerno shvatanje života i datih okolnosti takođe doprinosi njihovom mladalačkom izgledu.

LAV

Lava karakteriše otvorenost i pozitivan stav prema životu zbog čega uvijek zrači vedrinom. Na taj način čuvaju mladalački duh zbog čega ih svi primijećuju.

Lav pored toga što je otvoren ima i veliku energiju koju umije da usmjeri na prave vrijednosti. Avanturistički duh je takođe jedna od karakteristika ovog znaka tako da ga njegova dječja radoznalost čini mladim i do poznih godina.

VAGA

Vage su poznate po tome da znaju šta žele i šta im pričinjava zadovoljstvo. One se rado upuštaju u nove izazove što naglašava njihovu mladalačku crtu.

Vage možda nisu uvijek odlučne kada su u pitanju važne životne prilike, ali zato kada je riječ o svakodnevici i sitnim zadovoljstvima, hedonizmu i pitanjima ljepote, one tačno znaju šta ih čini sretnima, a time dobijaju i na svojoj ljepoti i mladalačkom izgledu, piše “Lepa i srećna“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh