Svaštara

Sumnjate da ima drugu, ili čak ženu? Kako otkriti prevaranta u braku

Nadamo se da ne želite biti druga violina. Prepoznajte simptome na vrijeme!

Prevara - Blogspot.com

1. Posegnuo je rukom u džep i ispao mu je prsten

Je li to vjenčani prsten? Ako ga skriva u džepu, što još skriva od vas? Djecu? Definitivno je lažljivac!

2. Neka ga žena stalno zove na mobitel

Imate osjećaj da ga zove dvadeset puta dnevno i kao da je stalno s vama. A on se na telefon uvijek nešto izmotava, a vas uopšte ne spominje.

3. Nikad ne očekuje da je u pravu

Oženjeni muškarci opuste se kad su s ljubavnicom i ne proturječe joj – dovoljna im je zakonita koja ih stalno nešto gnjavi. Osim toga, imaju osjećaj krivnje koji kompenzuju “dobrim ponašanjem”

4. Često priča viceve o punicama

Šali se na tuđi račun, ali ne radi to slučajno. Mislite li i dalje da je on “pravi” muškarac za vas? Valjda mu ne vjerujete?

5. Sve plaća gotovinom

Nema kreditnih kartica, a to znači da nema računa, to jest da mu žena ne može vidjeti da je platio vašu večeru u restoranu.

6. Nikad ga nema za vikend

Mora posjetiti bolesnu majku, na službenom je putu, ima važno druženje s prijateljima i slično? Teško da je to bilo što od toga istina, piše “Cosmopolitan“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh