Svaštara

Rak – mjesečni horoskop za juli 2020. godine

Šta očekuje horoskopski znak Rak u julu mjesecu po astrologiji..

Horoskop - Emotivnaluda.com

POSAO

Vama ce juli biti prilično naporan mjesec i poslovno i privatno. Već ste umorni i iscrpljeni od obaveza i bilo bi idealno kada biste mogli da uzmete odmor, napravite pauzu i napunite baterije. Ukoliko nemate takvih mogućnosti, pripremite se za jedan fižicki i psihički iscrpljujući period. Na poslu se dešavaju bitne i krupne promjene, koje ćete osjetiti kao opštu nestabilnost i promjenljivost u firmi u kojoj radite ili poslovno okruzenju. Suočavat ćete se sa manjkom energije i volje da se uhvatite u koštac sa obavezama, što će rezultirati povećanim osjećajem iscrpljenosti i umorom. Sa druge strane rezultati neće biti na vašem nivou i u skladu sa vašim potencijalima i mogucnostima. Krajem mjeseca ste pod velikim stresom i pritiskom a novčana situacija i prihodi od posla su ispod vaših očekivanja, piše “Besno pile“.

LJUBAV

Ni ovo polje vam neće zablistati tokom jula mjeseca. Prilično ste pasivni i bez inicijative da nešto promijenite u svom emotivnom zivotu. Ako ste slobodni, imat ćete malo prilika za pravo poznanstvo. Ako ste u vezi emotivna situacija se komplikuje. Odnos sa partnerom je već duže vremena u krizi, a krajem mjeseca će negativne partnerove osobine naročito da vam zasmetaju. Moguće su otvorene rasprave i svađe. Pokušajte da taktično odreagujete na partnerove provokacije.

ZDRAVLJE

Hronična iscrpljenost i nedostatak energije. Više se odmarajte.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh