Svaštara

Bik, Rak i Vaga će imati najviše sreće od 11. do 17. maja 2020. godine

Sedmični horoskop – koga očekuje sedmica ispunjena srećom..

Horoskop - Twizz.ru

Za ova tri znaka, zvijezde ukazuju sedmicu sreće, harmonije i uspjeha.

BIK

Ovo je vrijeme njihovog rođendana i uprkos svim okolnostima mogu da računaju na veoma lijepu atmosferu. Naročito od srijede kada će njihvim životom zavladati harmoija i sigurnost, a samim tim porašće im samopouzdanje. Stres ili hektika? Uopšte ih neće biti tokom ove sedmice, prije svege jer će Bikovi biti odlično organizovani. Mars će vas motivisati da se bavite sportom, a kretanje na svježem vazduhu će vam prijati. Ove sedmice ćete takođe odlično spavati.

RAK

Rakovi mogu da računaju na obilje e*otskih trenutaka ove sedmice. Zračit će i tačno će znati kako mogu da dobiju ono što žele. Ova sedmica bi Rakovima mogla da donese i poslovne izazove jer Mars i Uran donose ideje bez granica i felksibilnost. Čaki kada nema nekog posebno očiglednog izazova, sami ćete doći na ideje i iskoristiti ih za sopstvene svrhe. Mali savjet: Neptun donosi vodu na vašu vodenicu energije ove sedmice pa bi bilo odlično da šetate uz rijeku, more ili jezero.

VAGA

Ova sedmice Vagama donosi mnogo sreće i harmonije, kao i nježnosti, leptiriće u stomaku, razumijevanje i ljubav. Zvijezde su vam izuzetno naklonjene. Vjerujte u sebe i svoje ideje, jer Mars će vam naročito do srede slati ekstra porcije energije, a Venera će se pobrinuti da budete harizmatični. Generalno možete se opustiti jer ćete osjećati unutrašnju stabilnost, piše “Lepa i Srećna“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh