Svaštara

Horoskop za narednih 10 dana: Očekuje nas negativan uticaj Venere i Neptuna, ali nam stiže i dobra vijest

Pored retrogradne Venere postoji i jedan negativan aspekt Venere i Neptuna koji nam sugeriše da se ne oslanjamo na misli koje imamo!

Horoskop - Telegraf.rs

Sunce u znaku Bika nam pokazuje mnoge načine koji su miroljubivi i plodni, a koji takođe mogu istaći naš ego, pa ih iskoristite na najbolji mogući način, prenosi “Astro portal“.

Narednih desetak dana je moguće da ćemo se mnogo truditi da budemo konstruktivni jedni drugima.

Zemljanim znakovima će sve ovo mnogo lakše ići od ruke, dok će vatreni znakovi ovakve izazove pronalaziti komplikovanijima, pa time i težima.

Mars i Venera nam prezentuju oblik i smjer muškog i ženskog principa, kao i definiciju muške i ženske energije. Tako će nas u narednim danima muška energija usmjeravati većinu nas ka unapređenju, revoluciji te stvaranju novih temelja za budućnost.

U ovih desetak dana mogući su i iznenadni konflikti, ali i iznenadni dogovori i poznanstva od kojih je moguće da kasnije imate mnogo koristi. Također, u narednim danima Venera će krenuti retrogradnim smjerom.

Zbog pozicije u znaku Blizanaca, na žalost, bićemo prisiljeni da budemo svjedoci strahovite hladnoće među ljudima i nedostatka humanosti. Zato svakako, ovaj period treba iskoristiti kako bismo promijenili našu situaciju koristeći striktno logiku, na koju je naročito bitno da se oslonimo.

Pored retrogradne Venere postoji i jedan negativan aspekt Venere i Neptuna koji nam sugeriše da se ne oslanjamo na misli koje imamo, a bez da nemamo dokaz za naše sumnje. Situacija u kojoj ćemo morati biti oprezni prema svojim mislima će trajati i iza 14. maja.

Dobra vijest je da ćemo kroz ovih desetak dana uspjeti ostvariti veliki uticaj nad našom disciplinom i autoritetom. Istina jeste da će nam to oduzeti puno energije, ali bićemo jako ponosni na samom kraju, ako u tome uspijemo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh