Svaštara

Opasnosti koje vrebaju u drugoj polovini 2020. godine: Na šta i u kom mjesecu svaki horoskopski znak treba obratiti pažnju

Jeste da nam početak godine nije bio neki, ali to ne znači da od juna nećemo ‘spasti stvar’.

Djevojka - unsplash

Međutim, svaki znak horoskopa moraće da i dalje da bude na oprezu, piše astrolog Aleksandra Bjeljac za “Telegraf“.

Ovan
Morate voditi računa o zdravlju, jer će biti prisutne glavobolje. Oprez u julu. Izbjegavajte rasprave, burne reakcije. Više vremena provodite u prirodi. Oktobar vam, takođe, može donijeti probleme i možete ulaziti u rasprave i sukobe. Dakle, ne reagujte burno i na poslovnom polju i emotivnom.

Bik
Dosta opterećenja od prošle godine vas muče i ne daju mira. Dosta stresa u junu, teže ćete prihvatati brojne promjene u svom životu. Uznemirenost i u septembru. Obratite pažnju na zdravlje. Grlo, štitasta žlijezda i ishrana.

Blizanci
Vama savjetujem oprez u javnosti i sa nadređenima. Predstoje problemu i onima koji su u braku. Bićete napeti i nervozni krajem jula. Pažljivi budite u novembru, jer postoji mogućnost povreda donjih ekstremiteta.

Rak
Više odmarajte nakon poslovnih obaveza. Mogući su problemi sa abdomenom, kao i sa želucem i koštanim sistemom. Ako osjetite tegobe, idite doktoru. Avgust i decembar problematični su kroz polje porodice, porodičnih rasprava.

Lav
Dosta stresa u junu, stoga se više posvetite sebi i svojim mislima. U julu prekontrolišite arterije, pritisak i srce. Pokušajte naći mir i promijenite navike sa kojima ste dugo živjeli.

Djevica
Oprez u avgustu. Izbjegavajte koliko možete nagle promjene raspoloženja, jer može doći do ishitrenih postupaka i odluka koje nisu najbolje po vas. Problem sa nekim članom porodice u julu.

Vaga
Malo teže misli u avgustu, moguć manjak sna. Ne vozite kada se osjećate umorno. Novembar blagi oprez više odmarajte, i pazite šta i kome pričate. Možete ostati bez dobrih prijatelja.

Škorpija
Dosta opterećenja kada su finansije u pitanju. Problem na poslu ili sa poslovnim partnerima u septembru. Jul donosi napetost i brigu vezanu za egzistenciju. Moguće glavobolje i problemi sa grlom.

Strijelac
Dosta razmišljanja o egzistenciji i budućnosti vas, ali i vaših bližnjih. Nekima avgust donosi gubitak posla. Bolovi donjih ekstremiteta mogu se javiti u novembru. Tokom svih nedaća gledajte da mislite pozitivno, korak unaprijed, nikada se ne zna ko vam može pomoći.

Jarac
Jul mjesec donosi opterećenja i teže misli. Briga će biti prisutna kada su mnoge teme u pitanju: od porodice, partnera, posla do kućnih ljubimaca. U decembru se čuvajte ljekara i nekih obećanja koja ste dali drugima, možda ne možete da ih ispunite, pa stignu posljedice.

Vodolija
Uznemireni ste i ni sami ne znate šta i kako dalje. Jun vam donosi promjene ili razmišljanja o temama koje će vas dodatno uznemiriti. Obratite pažnju na psihu, više odmarajte kada vam se ukaže prilika za to. Jul je za vas najkritičniji mjesec, koji može donijeti gubitke na više strana.

Ribe
Prijat će vam samoća, samo ne pretjerujte u tome, kako neki ljudi ne bi zauvijek otišli. Maj vam donosi problem zbog prekomjernog razmišljanja šta i kako poslije ovog cjelokupnog stanja. Više se posvetite stvarima koje vas čine sretnim. Kraj jula nezadovoljstvo i nerazumijevanje od strane bliskih ljudi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh