Svaštara

Ronaldova zvijer od 23 miliona eura – luksuz privatnog aviona!

Cristiano Ronaldo je poslije dva mjeseca boravka u Portugalu riješio da se vrati u Italiju gdje uskoro treba da počne sa treninzima u kampu Juventusa.

GEorgina i Ronaldo - Kurir.rs

Ronaldo je u Torino stigao u pratnji porodice i brojnog obezbjeđenja.

Italijanskim novinarima nije promakla činjenica da je Ronaldo u Torino stigao privatnim avionom. U pitanju je “Gulfstream G200”, vrijedan 23 miliona eura. Cristiano je avion kupio 2015. godine, a takvih letjelica na svijetu ima tek 250, piše “Kurir“.

Maksimalna brzina letjelice koja je u originalu nazvana “Astra Galaxy” je 900 km/h, pa Ronaldu od rodnog Funčala na Madeiri do Torina treba maksimum šest sati. Letjelica je zgodna da se Ronaldo za relativno kratko vrijeme preseli iz Italije gdje god hoće širom Evrope.

Avion može da primi deset putnika, koji mogu da putuju kao kraljevi jer je unutrašnjost ispunjena luksuzom. Avion ima svoj wi-fi, telefon, dobro opremljenu kuhinju, najmoderniju tehničku opremu, poput televizora i video-igrica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh