Svaštara

Ovan – mjesečni horoskop za juli 2020. godine

Saznajte šta očekuje horoskopski znak Ovan u julu mjesecu po astrologiji.

Ovan - Ženskica.com

POSAO

Šta god osmislite po pitanju posla ovog mjeseca biće pravi izbor i donijet ce vam kako poslovnu satisfakciju, tako i materijalni uspjeh i novčanu korist. Ulazite u period kada će vam biti mnogo lakše da zaradite i dođete do novca. Početkom mjeseca imat ćete vrlo kreativne ideje koje možete uspješno iskoristiti u poslu. U prvoj polovini mjeseca može da vas sputava samo sopstvena lijenost, jer će vas više privlačiti zadovoljstvo, provod, lake zarade, nego neki konkretan rad i angazovanje. Težit ćete komforu, uživati u ukusnoj hrani, dobrom se*su, a posao ćete zanemarivati ako vam oduzima puno energije. Ovakav stav nije tipičan za vas, ali nećete uopšte mariti za mišljenje drugih. Ponašat ćete se u skladu sa devizom ‘život je jedan’ i vodit ćete jedino računa o tome da nista ne propustite od onog sto se nudi.

Od druge polovine mjeseca mijenja se vas odnos prema stvarnosti i poslu. Postajete aktivniji, brzi, vispreniji i period vam je povoljan za sve vrste poslova u kojima ključ uspjeha leži u brzoj razmjeni informacija, komunikacije, putevi. Osjećate u ovom periodu snažan otpor prema figurama od autoriteta u poslu. Zbog svoje nepromisljenosti i bunta mozete zapasti u neprilike sa nadredjenima. Takođe, moguće su značajne promjene u samoj firmi, smjena rukovodećeg kadra, previranja koja ni vas neće ostaviti bez reakcije negodovanja, revolta i bunta. Ukoliko se nalazite na nekoj bitnoj funkciji imat ćete puno problema da zadržite položaj. Moguć je veoma loš uticaj ljudi iz javnog i političkog života na vas rad i poslovno angažovanje. Svako eksponiranje može samo da vam šteti.

LJUBAV

Emotivnim životom ćete biti zadovoljniji ukoliko ste slobodni. Oni koji su u braku mogu očekivati zaoštren odnos sa partnerom, koji ce vas natjerati da se preispitate o smislu veze u kojoj se nalazite. Nemate dovoljno strpljenja za partnera, a neuspjeh vremenom dovodi do toga da počnete zanemarivati partnera. Puno bolja emotivna situacija vas čeka u drugoj polovini mjeseca. Partnerski odnosi će se stabilizovati, a ako ste slobodni biće novih poznanstva, na putu ili iz okoline. Budite otvoreniji za potrebe partnera ako želite uspješnu vezu.

ZDRAVLJE

Pazite na ishranu. Ne pretjerujte sa slatkišima, piše “Besnopile“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh