Svaštara

Šta karakteriše osobe rođene u maju, pronađite se

Osobe koje su rođene u maju su ljubitelji putovanja i umjetnosti, ostvaruju svoje ciljeve i veoma su emotivni.

Djevojka - Geek.hr

Vrijedni radnici

Osobe rođene u maju su ambiciozne i vrijedne. Ulažu svu svoju energiju, volju i trud u ostvarivanje vlastitih ciljeva zbog čega su veoma uspješni u svojim karijerama. Iako nekada znaju i pretjerati te zaboraviti da posao nije jedina stvar u životu, piše “Faktor“.

Emotivci

Emotivne osobe imaju svoje pozitivne i negativne strane. S jedne strane osjetljivi su i empatični, a s druge strane veoma lahko se naljute. A veoma je važno znati kontrolisati svoje emocije.

Imaju mnogo energije

Osobe rođene u maju imaju jako puno energije i imaju brz životni ritam. Od jutra do mraka rade, ali i ostvaruju svoje ciljeve.

Vole da putuju

Osobe rođene u maju jako vole da putuju, u želji da upoznaju nove kulture i različite ljude, vole da otkrivaju nova mjesta i stvaraju nove prilike za posao.

Imaju svoje mišljenje

Rođeni u maju su veoma svojeglavi. Teško mijenjaju mišljenja, a za nešto što smatraju ispravnim će se dugo boriti.

Puno troše, ali imaju mjeru

Rođeni u maju vole da troše novac ali ne samo na sebe već i nasebi drage ljude. Unatoč takvom načinu života ne troše novac koji nemaju, uklapaju se u svoj budžet.

Vole da sanjaju

Ove osobe vole da ostvaruju svoje snove, ali imaju realne ciljeve.

Završavaju započete poslove

Osobe rođene u mjesecu maju imaju jaku snagu volje, kao i sposobnost da se motivišu za izvršavanje bilo kakvih aktivnosti. Nema odustajanja, vole da završe započeto.

Imaju harizmu

Ljudi rođeni u petom mjesecu su uvijek u centru pažnje, ali ne moraju se puno truditi jer imaju poseban karakter koji njihovi prijatelji jako vole.

Vole umjetnost

Osobe rođene u maju vole umjetnost, vole kreativnost, kreativno razmišljanje i vole lijepe stvari.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh