Svaštara

Vodolija – mjesečni horoskop za juni 2020. godine

Šta očekuje horoskopski znak Vodolija u junu mjesecu po astrologiji.

Vodolija - Astrosav.com

POSAO

Ovaj mjesec će vam biti veoma naporan. Možete posebno imati poteškoća da realizujete svoje ideje i da ih drugi, od kojih zavise odluke, prihvate. Imat ćete osećaj, posebno u drugoj polovini mjeseca da se borite sa vetrenjačama. Osporavat će vase mišljenje i bicete vrlo nervozni i nezadovoljni zbog ograničenja na koja ćete nailaziti na svakom koraku. Ako ste mladi i studirate imaćete problema sa polaganjem ispita, moguće je da ste u dilemi da napustite školovanje. Povedite računa sa kim se družite i kome se povjeravate jer možete imati problema sa posesivnim ne dobronamjernim osobama. Vama komunikacija neće predstavljati problem, naprotiv, vrlo ste razlozni i spremni da se borite za svoje stavove. Neko vam mrsi konce, i jako tesko dobijate željenu satisfakciju. Mogući su problemi od strane osoba od kojih očekujete neku pomoć ili koje su uticajne i na važnom položaju. Kako god, stalno će vas pratiti osjećaj da ste skučeni i da vam nije omogućeno da se nesmetano izražavate i iskazujete svoje mišljenje. To moše kod vas uzrokovati dvojaku reakciju. Ili ćete postati vrlo oštri i neugodni ili ćete se povući iz borbe i odrađivati svoj dio posla u miru, ali nezadovoljni, piše “Besnopile“.

LJUBAV

Možete imati osjecaj, da je veza u kojoj se nalazite neozbiljna ili da se partner igra sa vama. To vam neće smetati, ukoliko ste od skoro u vezi, ali ako ste duže u vezi ili braku, partnerove djetinjarije ići ce vam na živce. Sredinom mjeseca imat ćete priliku da se veoma radujete i bićete vidno zadovoljniji svojim odnosom sa partnerom. Komunikacija i razumijevanje biće veoma dobri. Povoljan je period da otputujete nekud zajedno sa voljenom osobom. Pozitivne promjene u okolini imaće dobar uticaj na vas. Takođe, mogu vas u tom periodu obradovati svojim društvom bliski rođaci. Druga polovina mjeseca donosi vise strasti ali i vise nemira. Vise vremena cete provoditi kod kuce, u porodičnom krugu, sa partnerom. Mogući su manji sukobi unutar porodice, ali dobrom komunikacijom možete riješiti svaki problem. Nema mjesta napetosti i svađi ukoliko jasno kažete šta vam smeta.

ZDRAVLJE

Čuvajte se hroničnih bolesti i psiholoških komplikacija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh