Svaštara

Horoskop za pun Mjesec u Škorpiji 7. maja 2020. godine: Blizancima stiže neočekivani novac, Ribi strast ubrzava rad srca, Škorpija ostavlja prošlost iza sebe

Horoskop za pun Mesec u Škorpiji 7. maja 2020. godine: Mnogo želja i strasti pokreće ovaj pun Mjesec u Škorpiji.

Žena - Unsplash

Dosta pozitivne energije je u nama što može da ispuni naše želje i pokrene mnoge povoljnosti na našem životnom putu. Kada su emocije u pitanju i ljubav, ovaj Mjesec ih pojačava pa se strasti i romantika umnožavaju. Mnoge osobe postaju svjesne svojih najdubljih želja pa se bore za njih, idu na sve ili ništa što je svojstveno za Škorpije i pun Mjesec u njima.

Pun Mjesec će praviti lijep trigon sa Neptunom iz Riba što će mnogim osobama pomoći da se izbore sa nekim problemima. Intuicija je na visokom nivou i najdublja duhovnost se budi. Pojedine osobe koje mogu ući u neki nesporazum ili on postoji od ranije sada ga mogu riješiti uz kompromis, neki vid saradnje pa čak i da oproste što nije svojstveno Mjesecu u Škorpiji ali ipak je Neptun upleo svoje prste u sva najdublja osjećanja i praštanja, piše astrolog Željka Knežević.

Pun Mjesec se samo jednom godišnje dešava u Škorpiji pa bi bilo dobro uz naklonost Neptuna da transformišete svoj put koji vam nije davao svrsishodnost u životu. Mnoge osobe sada se zbližavaju i kreću nekim novim životnim putem dok se pojedincima ispunjavaju najdublje želje o kojima sanjaju već dugo. Ovaj pun Mjesec od nas traži generalno duboke promene da nešto bukvalno nestane, umre u našem životu da bi se kao Feniks iz pepela uzdigli i ponovo rodili.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI HOROSKOPSKI ZNACI?

OVAN
Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem osmom polju što može uticati na vaše želje. Mnogi Ovnovi mogu definitivno da iskristališu svoje želje. Stara vjerovanja mogu da ostanu u prošlosti što vam donosi mnogo bolju budućnost.

BIK
Dragi Bikovi, vama se ovaj pun Mjesec dešava u vašem sedmom polju što će dosta uticati na partnerske odnose. Vrijeme je da se vaše želje realizuju, a kako vi sumnjate još ste dodatno nemirni i puni strahova. Opustite se i ne kočite na putu svoje sreće. Samo hrabro i puni samopouzdanja idite naprijed.

BLIZANCI
Dragi Blizanci, kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem šestom polju posla, svakodnevnice i zdravlja. Sada možete dobiti lijepe vijesti kada su finansije u pitanju. Pojedini Blizanci dobijaju i neočekivani novac dok se pojedinima nude razne mogućnosti za zaradu.

RAK
Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem petom polju ljubavi, djece, zabave. Kako je Mjesec vaš vladar a pun je, on kod vas uvijek izazove uzburkane emocije. Zato je najbolje da se vi opustite i prepustite bez većih emotivnih oscilacija.

LAV
Dragi Lavovi, kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašoj četvrtoj kući što je vezana za korijene, roditelja, porodicu, dom. Mnogim Lavovima mogu se pojaviti neke misteriozne osobe ili dešavanja što vas može dodatno zainteresovati, posebno ako je neko ko vas tajno obožava.

DJEVICA
Drage Djevice, kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašoj trećoj kući koja je vezana za komunikaciju, rodbinu, komšiluk, učenja, saobraćaj itd. Svakako da treba da pazite kako komunicirate i sa kim. Posebno je naglašeno kada su tajne u pitanju u smislu da se vi povjeravate ili da neku tajnu saznate.

VAGA
Drage Vage, kod vas je ovaj pun Mjesec dešava u vašem drugom polju finansija, imetka i drugih materijalnih dobara. Sve što ste radili posljednjih mjeseci i osjećali kada su finansije u pitanju sada se pokazuje da je bilo ispravno. Predstoji dobitak.

ŠKORPIJA
Drage Škorpije, kod vas se dešava ovaj pun Mjesec jedanput godišnje što će vam donijeti veliki duhovni rast i promjene. Ništa više poslije promjene vam neće biti isto jer se oslobađate svih kočnica, prošlost ostaje iza vas a vi koračate nekim lijepim, novim putevima.

STRIJELAC
Dragi Strijelčevi, vama se ovaj pun Mjesec dešava u vašoj dvanaestoj kući vaše duše duhovnosti i svega što je unutar duše zakopano. Vrijeme je da sve izbacite napolje što vam nije potrebno i što vas čini opterećenim da bi krenule pripreme za neke nove životne puteve.

JARAC
Dragi Jarčevi, kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem jedanaestom polju što je bitno za druženja, grupe, timove, prijatelje i neke nade, želje. Obratite pažnju ako ste mnogo vjerovali drugim ljudima, posebno onim koji to ne zaslužuju, sada se može pokazati da ste pogriješili. Želje i strasti se bude.

VODOLIJA
Drage Vodolije, kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja pa se tu energija punog Mjeseca ispoljava. Mnoge Vodolije sada mogu imati veliku strast i želju za uspjehom, moći i velikim zaradama novca pa izbjegavajte opasnosti kada je u pitanju brza zarada.

RIBE
Drage Ribe, vama se ovaj pun Mjesec dešava u vašem devetom polju što će vam davati neki vid misterioznosti. Strasti koje se pokreću i gore iznutra ubrzavaju rad vašeg srca. Strahu sada nije mjesto u vašem srcu, samo hrabro naprijed pa šta bude.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh