Svaštara

Kojim horoskopskim znakovima maj 2020. godine donosi sreću

Osobe rođene u tri horoskopska znaka mogu već sada da se raduju…

Djevojka - Unsplash

Jasno je da je trenutna situacija prilično neizvjesna, pa čak i prilično napeta. Međutim, mjesec maj će za neke – usprkos velikim izazovima – zaista biti dobar mjesec. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka mogu već sada da se raduju..

Gdje su naše granice? Saturn, strukturna planeta, ukazaće nam ovog mjeseca na slaba mjesta u sistemu – i savjetuje kako se boriti s konsekvencama. Naime, isplati se! Uh, kako prolazi vrijeme – uplesale smo u peti mjesec ove godine – same ili maksimalno u dvoje. Kojim horoskopskim znakovima će mjesec maj – usprkos svemu – prirediti mnogo sreće i dobrog raspoloženja, otkrićemo ti odmah…

Bik

Osobe rođene u ovom znaku dobro se osjećaju u svojoj koži. Maj će biti mjesec kad će Bik osjetiti da se voli te da je dobar tačno ovakav kakav je. Odjednom vidi sve svoje kvalitete pa se fokusira samo na pozitivne strane i osjećanja. Osim što mu to daje dobro zračenje, daje mu i puno elana i istovremeno i unutrašnji mir.

Lav

Dok drugi više nemaju ideja šta da rade za vrijeme karantina, Lav (još uvijek) cvjeta. Svejedno šta radi, svemu pristupa s puno kreativnosti i s namjerom da obogati i oraspoloži svakodnevicu. Svejedno isprobava li nove recepte, eksperimentiše s autfitima ili počinje opet da se bavi starim hobijima poput fotografiranja, pletenja ili herbarijuma. Za ovaj horoskopski znak sve može biti umjetnost pa će za njega ovo vrijeme biti nezaboravno.

Djevica

Posljednjih nekoliko sedmica bile su teške za osobe rođene u znaku Djevice. Od brojnih briga i upitnika u glavi nisu mogle jasno da razmišljaju i vide (ponekad čak ni da udahnu kako treba). Sada se magla lagano razilazi pa je teret mnogo lakši. Ovaj horoskopski znak je sada spreman da usmjeri pogled na nove horizonte i to mu daje nadu, piše “miss7“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh