Svaštara

Saznao je da mu je supruga preminula i skinuo masku za kiseonik: Umrli su istog dana, u istoj bolnici, a bili su zajedno 63 godine

Bračni par iz Velike Britanije izgubio je bitku sa korona virusom. Prvo je žena preminula, a onda se njen suprug čuvši za njenu smrt predao.

Meri i Bel - Prihvatna arhiva

Bil Dartnol (90) iz Milbruka skinuo je masku kada je saznao da je njegova supruga Mari (81) preminula. Bili su 63 godine zajedno. Oboje su umrli od upale pluća izazvane KOVID-19.

Meri koja je radila kao pčelar nakon pogoršanja zdravstvenog stanja hospitalizovana je u Opštoj bolnici u Sauthemptonu gde je testirana na KOVID-19.

Dartnol koji je 40 godina radio kao dimničar, nekoliko dana kasnije doživio je moždani udar. Završio je u istoj bolnici gde mu je dijagnostikovan virus, piše “Dejli mejl”.

Meri je počela da se oporavlja, a onda joj se stanje pogoršalo i preminula je nekoliko dana po prijemu. Bil je bio izričit da nakon vijesti o njenom odlasku prestane da se bori. Umro je pet sati nakon smrti supruge.

“Tata vjerovatno ne bi želio da živi bez mame. Bili su dugo zajedno i teško je zamisliti da je bilo ko od njih mogao bez onog drugog”, rekla je ćerka Rozmeri.

Prema pravilu Nacionalne zdravstvene službe Engleske pacijenti imaju pravo da obiju liječenje, prenosi “Žena Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh