Svaštara

Škorpija – mjesečni horoskop za juni 2020. godine

Saznajte šta očekuje horoskopski znak Škorpija u junu mjesecu po astrologiji.

Djevojka - Stil.kurir.rs

POSAO

Vi ste u pravoj poslovnoj ekspanziji ovog mjeseca, naročito u prvoj polovini mjeseca. Ne možete ostati nezapaženi čime god da se bavite. Promjene radnog mjesta su mogu na bolje tokom ovog mjeseca a najbolji period za poslovne dogovore je druga sedmica u mjesecu. Ostvarujete sve sto zamislite i vrlo ste uporni i energični kada treba da dokažete svoje kvalitete. Moguće je da ćete proširiti posao ili uvesti dodatni posao koji cete raditi uporedo sa trenutnim. U ovom periodu svaka odluka koju donesete i sprovedete pokazat će se kao veoma dobra kasnije. Vrlo ste uporni i nemoguće vam je reci ‘ne’ sredinom mjeseca. Druga polovina mjeseca je dobra za sklapanje poslovnog partnerstva, ali ukoliko želite da drugi sarađuju sa vama morate pokazati više tolerantnosti i volje za postizanjem kompromisnih rješenja koja ce svima koristiti, piše “Besnopile“.

LJUBAV

Ovog mjeseca cete se vise posvetiti partneru. Partner je vidno nezadovoljan i stavit će vam do znanja da ga zanemarujete. Posebno ćete uzivati od polovine mjeseca. Potrudit ćete se da ispunite svaku želju voljenoj osobi, i vise ćete vremena i pažnje poklanjati njenim potrebama. Vaš se*sualni zivot biće vrlo snažan, intenzivan i bogat. Vi ste nenadmašan ljubavnik/ca zodijaka, a onaj sretnik/ca kome ovog mjeseca vi pripadnete imat će da se uvjeri i zašto je tako. Ipak, vaše srce nije lako osvojiti. Ali put do njega je poznat, a vodi kroz prašumu strasti. Ovog mjeseca možete popraviti i komunikaciju sa partnerom. Ako ste slobodni privuče vas osoba snažne i sirove se*sualnosti. Slicno se sličnom raduje.

ZDRAVLJE

Premorenost i glavobolja. Vise odmarajte.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh