Svaštara

Vaga – mjesečni horoskop za juni 2020. godine

Saznajte šta očekuje horoskopski znak Vaga u junu mjesecu po astrologiji.

Djevojka - Astrosudbina.com

POSAO

Osjećate se konfuzno na radnom mjestu, naročito početkom mjeseca, međutim kriza i sumnja u sopstvene sposobnosti proći će vas veoma brzo, i već kroz sedam dana imat ćete priliku da budete vrlo zadovoljni svojim poslovnim rezultatima. Jedno partnerstvo moze biti poslovno vrlo uspješan projekat za vas ako napravite dogovor u drugoj sedmici u mjesecu. Zaštićeni ste u tom periodu od svakog rizika. Nakon toga situacija kreće na bolje i možete očekivati pozitivne promjene u poslovnoj sferi. Iako drugima možete djeovati kruto, to je samo vaša maska. Svi dogovori, partnerstva i kompromisna rešenja vrlo su povoljna u ovom periodu oko sredine mjeseca za vaše buduće angažovanje. Očekujete nečiju finansijsku pomoć, za svoje poslovne planove i bićete vrlo zadovoljni kada druga strana bude ispoštovala dogovor. Ne budite brzopleti i pohlepni na materijalne vrijednosti u drugoj polovini mjeseca. To nije vaš stil, prenosi “Besno pile“.

LJUBAV

Početkom mjeseca ste jos nezadovoljni i u manjoj emotivno – e**tskoj krizi ali to kratkotrajno nezadovoljstvo jenjava već tokom druge sedmice mjeseca, kada ćete imati prilike da se radujete novom početku. Ako ste slobodni privuće vas osoba na nekom javnom skupu ili u uniformi. Razmišljat ćete o braku ovog mjeseca vrlo intenzivno ukoliko je vasa veza opstala, uprkos svim ‘burama’ i krizama proteklih mjeseci. Bit ćete vrlo sretni polovinom mjeseca. Druga polovina mjeseca donijet će vam puno čulnih zadovoljstva, i vi cete uživati maksimalno pored voljene osobe. Žudjet ćete za pojačanom se*sualnom aktivnošću, a partner će biti spreman da vam ispuni sve želje. Ako ste duže u braku, možete osjetiti snažnu potrebu za promjenom u vašem emotivnom zivotu i novim uzbuđenjima. Poradite zajedno sa partnerom na emotivnim problemima, ulazak u tajnu vezu nije pravo rješenje. Dobro razmislite prije donošenja svake odluke posto vas strast moze zaslijepiti i navesti na pogrešan put.

ZDRAVLJE

Pazite se prehlada. Ne uzimajte hladno. Mogući problemi sa grlom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh