Svaštara

Rak – mjesečni horoskop za juni 2020 godine

Šta očekuje horoskopski znak Rak u junu mjesecu po astrologiji.

Žena - Astrosudbina.com

POSAO

Početkom mjeseca poslovi su u zastoju i vi se osjećate nemoćnim da utičete na vanjske okolnosti. U stvari nude vam se brojne mogućnosti, ali ni jednu nije moguće odmah realizovati. Imate osećaj kao da su vam vezane ruke i kako ne možete da donesete ispravnu odluku. Osjećaj sputanosti neće predugo trajati i već od sredine mjeseca situacija je mnogo bolja. Vrlo ste aktivni u planiranju poslovnih obaveza, naročito od sredine mjeseca. Možete očekivati nečiju pomoć za njihovu realizaciju. Moguće bliskog prijatelja ili uticajne osobe. Ako ste na rukovodećoj poziciji promjene su neminovne. Možda nece biti ugodne, ali nećete imati izbora. Gledajte na stvari vizionarski, ka budućnosti. Ukoliko to shvatite možete dati veliki doprinos nauci. A u poslovnim krugovima bićete cijenjeni.

LJUBAV

Vi ste već duže opterećeni lošom situacijom u porodici, a početkom mjeseca ste naročito zabrinuti za jednog člana, moguće zbog lošije zdravstvene situacije. Ako ste duže u vezi ili braku, trpite partnerove hirove i lične krize. Kako vi imate veliku moć trpljenja, u svoj toj brizi zanemarit ćete svoje potrebe, a vama uopšte nije lako. Situacija se poboljšava od sredine mjeseca, kada primijećujete pozitivne promjene kod partnera. Ako ste slobodni krajem mjeseca privući će vas osoba koju ćete upoznati preko prijatelja. Ipak, teško ce biti održati trajnost i stabilnost te veze u vremenu.

ZDRAVLJE

Potpuno ste sebe zanemarili. Mogući su veći problemi, pad imuniteta i sklonost infekcijama. Pazite na ishranu i stomačne tegobe, piše “Besnopile“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh