Svaštara

Ovan – mjesečni horoskop za juni 2020. godine

Saznajte šta očekuje horoskopski znak Ovan u junu mjesecu po astrologiji.

Ovan - Alo.rs

Ovan – mjesečni horoskop za juni 2020. godine:

POSAO

Prva polovina mjeseca je za vas vrlo značajna sa poslovnog stanovišta. Pravo je vrijeme da ostvarite svoje najveće ambicije, a energije i volje imat ćete na pretek. Vrlo ste prodorni i čak agresivni kada nailazite na prepreke. Međutim, ovaj put nemate oko čega da brinete, sve će ići mnogo lakše nego inače. Sve sto budete radili i preduzeli u ovom periodu vrlo će vam se finansijski isplatiti već narednog mjeseca. Prihvatite nove poslovne ponude i investicije. Vrlo brzo ćete da profitirate. Svaka nova poslovna ponuda je prava prilika za vas da se dokazete. Stiglo je vase vrjieme i ako date maksimum bićete vrlo zadovoljni u najskorijem vremenu. Pokazat ćete se kao dobar lider. Druga polovina mjeseca donosi vam potrebu da se malo opustite i uzivate u ovozemaljskim ‘grijesima’. Dok je u prvoj polovini mjeseca akcenat na borbi i dokazivanju, u drugoj polovini mjeseca zeljet ćete više da uživate i prepustite se raznim zadovoljstvima. Materijalne vrijednosti dobijaju na važnosti. Težit ćete većoj udobnosti i komforu, te postati pomalo lijeni. Zaslužili ste to.

LJUBAV

Maj će biti vrlo uzbudljiv mjesec za vas emotivni zivot. Vrlo ste atraktivni i privlačni za suprotni pol. Sam početak mjeseca, posebno ako ste duže u vezi ili braku, moze vam donijeti kraći nalet nezadovoljstva svojom vezom i partnerom. Ako ste slobodni razmišljat ćete o osobi sa kojom ste nekad bili u vezi. Ipak, nemojte se vraćati na staro, usmjerite se na pozitivna desavanja u buducnosti. Oko polovine mjeseca možete upoznati osobu koja ce vam po svemu odgovarati, moguće mlađa ili izrazito komunikativna. Bićete na ‘sedmom nebu’. Dugo niste osjetili takvu sreću. Spontano ćete se prepustiti užicima, i do kraja mjeseca ‘izgarat ćete’ od strasti. Oni koji su u vezi biće zadovoljniji svojim odnosom sa partnerom, posebno od polovine mjeseca, kada će razmišljati o braku. Zajedno sa partnerom otkrivat ćete nova e**tska zadovoljstva. Nezaboravan mjesec.

ZDRAVLJE

Povedite računa o ishrani u drugoj polovini mjeseca. Održavajte kondiciju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh