Svaštara

Horoskop – Stvari koje nam donosi mističan aspekt Merkura i Urana: Sutra nas očekuju najveće promjene sudbine

Velike promjene koje nam sutra donosi aspekt Merkura i Urana – očekujte dobre vijesti.

Žena - Astrosudbina.com

Merkur ulazi u bliski aspekt sa Uranom koji smo mogli osjetiti prethodnih dana, a u četvrtak 30. aprila biće na svom vrhuncu. Njihov spoj u Biku omogućava nam da reprogramiramo neka uvjerenja koja nam štete, usudimo se da razmišljamo izvan okvira, napustimo neke obrasce razmišljanja koji nas drže na mjestu, a na tom se mjestu ne osjećamo dobro.

Ovaj spoj može donijeti iznenadno rješenje, ali i neočekivani zaplet. Sve se događa naglo, poput udara groma, i primorani smo neke okolnosti pogledati iz drugačije perspektive od one na koju smo navikli.

Zanimljivo je da u ovom aspektu ima mnogo nestrpljivosti, brzine i razdražljivosti, a odvija se u Biku koji je odmjeren, staložen i spor. Nešto nas tjera prema naprijed, a s druge strane imamo utisak da treba da idemo sporije jer je važno da budemo sigurni u svoje odluke i procjene.

Može se dogoditi onaj moment da dugo razmišljate o nekoj situaciji i iznenada vam “pukne film” i kažete – ma neka bude što treba biti, ili učinit ću to pa šta bude! I to će biti trenutak velike promjene.

  1. Dobijate neočekivanu vijest.
  2. Odjednom se pojavljuje nova velika ideja.
  3. “AHA” trenutak.
  4. Jedan razgovor vam može pomoći da “progledate”, da bolje vidite.
  5. Reagujemo naglo i impulsivno, prije odluke dajte sebi malo više vremena.
  6. Budite originalni i kreativni, usudite se da učinite nešto drugačije nego do sada.
  7. Elektronika i uređaji za komunikaciju mogu zakazati. Možda se i odlučujete za kupovinu novih uređaja putem Interneta.
  8. Finansije i odluke vezane za imovinska pitanja dobijaju na važnosti.

Astrolog: Julijana Oremović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh