Svaštara

Horoskop do januara 2022. godine: Šta nam u bliskoj budućnosti donose magični Mjesečevi čvorovi

Horoskop – šta nam u bliskoj budućnosti donose magični Mjesečevi čvorovi u Blizancima i Strijelcu.

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Od novembra 2018. godine vođeni energijom Mjeseca suočavali smo se sa važnim životnim lekcijama, a sada se taj proces završava i na red stižu novonastale lekcije duše, piše “Lovesensa“.

U astologiji lekcije duše donose Mjesečevi ili Lunarni čvorovi koji su u određenom aspektu sa Suncem ili Mjesecom.

Mjesečevi čvorovi donose individualne lekcije duše koje treba da prerastu u dobru kolektivnu lekciju i djelo. Energija Mjesečevih čvorova podstiče nas da učimo, rastemo i napredujemo kao zajednica.

Od novembra 2018. godine Mjesečevi čvorovi vladali su iz znakova Raka i Jarca.

To nas je podstaklo da u prethodne dvije godine probudimo u sebi nježnu stranu, žensku energiju, fokusiramo se na brigu o sebi i razmislimo o svojim osjećanjima.

Radili smo na ličnom osjećaju prijatnosti, na pozitivnim promjenama i dobrim emocijama. Trudili smo se da imamo zdrave navike i zdrave odluke na polje karijere.

Pod uticajem ove energije uspjeli smo da napravimo balans između privatnog i poslovnog života i da dobro razmislimo o ličnim prioritetima.

Ovi Mjesečevi čvorovi učinili su da odradimo jedan vrlo vrijedan posao u svom životu i bolje upoznamo sebe. Ali, sada je vrijeme za nove lekcije, izazove i nove susrete sa sopstvenom dušom.

Od 5. maja 2020. godine Mjesečevi čvorovi prelaze u znak Blizanaca i znak Strijelca – naše novo putovanje putevima duše trajat će sve do januara 2022. godine.

Energija Blizanaca označava komunikaciju i samopredstavljanje. Bićemo nadahnuti da podijelimo svoju istinu, nova gledšta, da zablistamo novim sjajem i otkrijemo drugima autentičnu percepciju života.

Blizanačka energija je i vrlo druželjubiva, pa vas očekuju i divna nova poznanstva.

Očekuje vas predivan osjećaj slobode, dobre i vrijedne informacije i mnoštvo pozitivnih promjena.

Energija Strijelca vlada nad stvarima poput međunarodnog putovanja, religije i visokog obrazovanja i sve su to stvari koje možemo vidjeti ili se na neki način istaknuti.

Posljednji put kada su Lunarni čvorovi bili u Blizancima i Strijelcu, bio je oktobar 2001, pa sve do aprila 2003., tako da možemo da se osvrnemo na svjetske događaje koji su se dešavali u ovo vrijeme i da vidimo sa kakvim sličnim temama se možda ubuduće suočimo.

Potrebno je više vremena da se vidite kako se ta energija razvija i gdje nas ta kolektivna predavanja mogu odvesti, ali na kraju se čini da se prebacujemo u vrijeme u kome će komunikacija i istina biti u fokusu.

Svi ćemo biti pozvani na svoj način da pronađemo svoj autentični glas, da dopustimo našoj radoznalosti da nas vodi i da prihvatimo nove načine razmišljanja.

Mjesečevi čvorovi povezani su sa ciklusima Sunčevog i Mjesečovog pomračenja.

Evo liste predstojećih pomračenja u znakovima Blizanca i Strijelca:

2020

  • 5. juna Lunarno pomračenje u Strijelcu
  • 30. novembra – Lunarno pomračenje u Blizancima
  • 14. decembra – pomračenje Sunca u Strijelcu

2021

  • 26. maja – Lunarno pomračenje u Strijelcu
  • 10. jun – Sunčevo pomračenje u Blizancima
  • 4. decembar Sunčevo pomračenje u Strijelcu

18. januara 2022. godine, Lunarni čvorovi će se prebaciti u Bika i Škorpiju, postavljajući novu kolektivnu lekciju koju treba razumjeti i oživjeti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh